Все буде Україна! Тримаємося! Перемога вже скоро! @Тур Харків

Тур Харьков - турагенство горящих туров в Харькове

Тур Харків - ваша турагенція у Харкові  Працюємо!

Підписуємося на гарячі тури!

   

 

Автобусні тури у Європу - пошук туру

Гарячі тури в Туніс. Готелі 3, 4, 5 зірок. Все включено!

Вильоти з Харкова і Києва! Найбільший вибір турів і путівок в Туніс за доступними цінами!

 

Туніс - східна країна з європейськім рівнем обслуговування. Если вам хочеться поїхаті в країну з чистими пляжами, спокійнім морем, готель allinclusive, зверніть свою Рамус на північноафріканської країни Туніс. Тут є и Готелі з чудовим сервісом у самого Узбережжя, и СПА-готелі, и історичні руїни, Які нужно Побачити. Територія країни ставити - 163 610 км². А грошової валюти є - динар.

Ціни на відпочинок в Тунісі доступні, так як Туреччині та Єгипті. Відвідуючи цю країну, ви можете не турбуватися про безпеку і тероризмі, тут сприятлива політична ситуація. Ще одним привабливим фактором для українських туристів є європейська кухня - в міру гостра і пряна. Популярні курорти Тунісу - Хаммамет, Монастір, Махдія, острів Джерба, Сусс і інші.

 

 

Хаммамет - розташований на південно-сході Тунісу. Мабуть, це найбільш відвідуваний курорт. Численні білі споруди міста потопають у зелені жасминовий гаїв. Вночі курорт запалює вогні дискотек і барів, де туристи можуть повеселитися. Головні пам'ятки курорту - «Старе місто» і Медіна Хаммамет. Тут, можна об'єднати приємне з корисним: вдень засмагати, купатися в термальних водах, а вночі розважатися в місцевих клубах. Для розваги гостям пропонують серфінг, дайвінг, морські прогулянки і т.д.

Монастір привабливий східний курорт з величезними пляжами. Саме містечко, як і багато в Тунісі, вражає контрастом «Старого міста» з його ринками і мечетями і «Нового» з висотними будівлями і широкими трасами. Крім розкішних пляжів, Монастір може запропонувати відпочиваючим морські прогулянки і різноманітні водні програми розваг. Вартість на путівки в Монастир середня нижче, ніж в Хаммамете.

Сусс - кращий курорт Тунісу для тих, кому нудно лежать на пляже або сідіті біля басейну весь день. Тут знаходітіся маса цікавіх Місць, Які могут зацікавити відпочиваючих. Барвісті вузькі вулічкі Медіні (історичний район міста), аквапарк, водні розваги. А Вночі тут панує атмосфера Нестримна веселощів - дискотеки, клуби, казино, карнавали. ... Серед визначний пам'яток Варто відзначіті фортеця Рибат, Колізей в Ель-Джемі, форт Касба, Велику Мечеть. Варто відзначіті, что Сусс Досить дорогий курорт, Одне з найбільш фешенебельних Місць в Тунісі.

Махдія - тихий, безшумний курорт Тунісу, что відмінно Підходить для сімейного відпочинку. Нічніх розваг и дискотек тут практично немає. З розваг тут можна відвідаті Медину, что зберегла сліді древнефінікійского поселення, Головні ворота «Старого міста», Археологічний музей, старий порт, мис Африка и т.д. Майже всі Готелі Працюють за схемою allinclusive.

Острів Джерба ​​- один з найбільших островів в Середземному морі, популярне туристичне місце! Білосніжні пляжі, чисті води біля узбережжя, фінікові і оливкові гаї - для якісного відпочинку. ... Полетіти на острів Ви можете прямим рейсом з Києва - путівки вже у продажу!

 

Для того щоб забронювати тур в Туніс на літо Ви можете скористатися нашими послугами. Польотна програма від туроператорів в Туніс відкрита з Києва, а також з Харкова !!!

Також зараз ви можете придбати тур в розстрочку або з раннього бронювання!

Відкрийте для себе Туніс  з нами!

 

 

Туры на пляж