Все буде Україна! Тримаємося! Перемога вже скоро! @Тур Харків

Тур Харьков - турагенство горящих туров в Харькове

Тур Харків - ваша турагенція у Харкові  Працюємо!

Підписуємося на гарячі тури!

   

Виїзди у Хорватію зі Львова на комфортабельному автобусі

Острів Хвар

ЗНИЖКА 20%

Класна пропозиція!!!!!

Тривалість туру: 10 днів (8+2)

Виїзди: кожну неділю!
проживання: готель FONTANA RESORT (ЄЛСА)
▪️ тур на сніданках - від €359 (Просто Хвар)
▪️ тур на сніданках та вечерях - від €387 (Хорватія: мить насолоди. острів Хвар)

 
Умови по вартості для дітей.
▪️ 2 дорослих + 1 дитина (до 11,99 років) - на дитину надається знижка — 50% від вартості туру (дитина спить на кушетці)
▪️ 2 дорослих + 2 дитини (до 11,99 років) - на 1-у дитину надається знижка — 50% від вартості туру, а на 2-гу дитину надається знижка - 50€ (одна дитина спить з батьками на ліжку, а інша на кушетці)

 

1 - Just Hvar. Просто Хвар» (7 ночей на морі в Хорватії)

Виїзд з: Львів, Стрий, Мукачево, Ужгород
10 днів

Автобусний тур в Хорватію з відпочинком на морі

Харчування в турі: сніданки
Подивіться даний тур зі сніданками та вечерями: «Хорватія... Мить насолоди. Острів Хвар»

У турі на вас очікує:     Автобусний тур на 10 днів, з відпочинком на морі 8 днів/7 ночей, 2 нічних переїзди. Ранковий виїзд зі Львова і вечірнє поверенення у Львів (в залежності від проходження кордону).
    По маршруту відвідаємо Будапешт, там матимемо можливість познайомитися з містом на екскурсії, далі у нас буде переїзд до м. Спліт, а потім на паромі ми відправимося до острова Хвар. Відпочинок на морі та цікава екскурсійна програма для знайомства з місцевістю.

 

Вартість туру включає:     Проїзд автобусом єврокласу
    Супровід керівником групи
    Проживання по маршруту: готель FONTANA RESORT (ЄЛСА) стандартні номери.
    Харчування - сніданки
    Страхування  

 

Курортний готель Fontana розташований на схилі пагорба в сосновому лісі біля моря, у мальовничому містечку Єлса на острові Хвар. Прекрасна місцевість, приємний клімат, численні культурні та історичні пам'ятки, чудові пляжі, безліч ресторанів і кав'ярень запрошують Вас відвідати Єлсу. Курорт складається з невеликих павільйонів і налічує 333 номери, всі апартаменти та номери пропонують чудову можливість для відпочинку та унікальний вид. У головному корпусі є ресторан, бар біля басейну, конгрес-зал, таверна та тренажерний зал. Стійка реєстрації є спільною для всього курорту і розташована на вершині пагорба біля головної дороги. 

Хвар з України  
   

     Сніданок по меню
    Снек Бар біля басейну
    Краса і спа
    Настільний теніс
    Фітнес зал
    Таверна
    2 відкритих басейни (один для дітей) з морською водою, парасольками та шезлонгами
    WiFi Інтернет
    Тенісний корт
    Безкоштовна автостоянка

 

 

 

Пляж і басейн     Пляж Паббл - 5 хв. від курорту
    Пляж прямо під курортом - плоскі скелі
    Басейн - морська вода
    Бар біля басейну
    Таверна (піца, бургери, салати, паста)
    Ресторан (1 поверх)
    Туалети та душові
    Парасольки та шезлонги біля басейну 

 

 

Є питання?! Телефонуй:

0667318264 - або пиши у телеграм, вайбер чи ватсап

 

День 1-й     07:00 - збір групи на з/д вокзалі м. Львова.
    07:30 - виїзд із Львова.
    Є можливість приєднатись до групи по маршруту в Стрию, Мукачево та Ужгороді.
    Перетин кордону.     При вдалому проходженні кордону пропонуємо:
    Відвідування винних підвалів в Долині красунь з дегустацією вин і смачного гуляшу ( 1004 гривень). Егер є одним з центрів угорського виноробства. Саме тут знаходиться один з найпопулярніших, серед українських туристів, об'єктів - Долина красунь, саме тут роблять, широко відоме червоне вино Egri bikavér, тобто «Егерська бичача кров». Спробувати це вино, а також багато інших, можна в невеликих винних погребах, господар погребу пригостить декількома келихами вина різних сортів, і звичайно, угорським національним блюдом - гуляш. Крім Egri bikavér тут популярні білий мускат «Оттонель», популярне сухе вино «Дівчина з Егера», вельми оригінальний червоний «Цвайнгер» і дуже смачне духмяне десертне вино під назвою «Мелора». Крім того, тут можна спробувати так зване «солодке льодове вино Каберне-Совіньйон». Також ви зможете взяти участь в конкурсах і виграти чудові призи...
    Прогулянку по Дунаю на кораблику (дор. - 1213 гривень, діти до 11.99 років - безкоштовно) - під час екскурсії перед Вами відкриється панорама, яка вважається частиною Всесвітньої культурної спадщини: 9 мостів через Дунай, фортечна гора з Королівським палацом, а також набережна у святковій ілюмінації.     Нічний переїзд. 2 День 2-й     Переїзд до Спліта.     Пропонуємо екскурсію в місто Спліт з відпочинком на пляжі ( 1296 гривень). Наша екскурсія почнеться зі знайомства з містом Спліт, унікальним містом музеєм, оточеним стінами стародавнього палацу. Під час екскурсії, Ви побачите міську гавань, підвальні приміщення, собор святого Дуйе, його дзвіницю і храм Юпітера, відвідаємо знаменитий вестибюль - великий круглий зал з баневим склепінням, який з'єднаний з особистими покоями імператора, оглянемо нову частину міста, залізні міські ворота, стару ратушу, площу братів Радич і гору Марян, звідки відкривається прекрасний панорамний вид на місто і бухту.     Переправа на острів Хвар, оплачується додатково ( 418 гривень в дві сторони).
    Переїзд до Єлса.
    Поселення в готель.
    Ніч в готелі. 3 День 3-й     Сніданок.
    Вільний день на морі.     Рекомендуємо екскурсію по місту Хвар (екскурсія з гідом - 1171 гривень, лише трансфер до міста - 753 гривень). Місто Хвар - адміністративний центр однойменного острова, сучасний курорт і найбільше місто на острові. Завдяки своїй природній красі, помірному клімату і культурно-історичним пам'яткам (Кафедральний собор св. Штепана, фортеця Шпаньола / Фортіца, будівля Арсеналу біля пристані), острів Хвар є одним з найвідоміших туристичних курортів в Хорватії. Крім того, це місце, де був відкритий перший громадський театр в Європі (в 1612 році).
    Екскурсія Хвар з відвідуванням на Пакленських островах ( 1923 гривень). Місто Хвар - адміністративний центр однойменного острова, сучасний курорт і найбільше місто на острові. Завдяки своїй природній красі, помірному клімату і культурно-історичним пам'яткам (Кафедральний собор св. Штепана, фортеця Шпаньола / Фортіца, будівля Арсеналу біля пристані), острів Хвар є одним з найвідоміших туристичних курортів в Хорватії. Після екскурсії в місті Хвар ми відвідаємо Пакленські острови. Пакленські острови - візитна картка острова Хвар в Хорватії. Попри їх назву, що перекладається як «пекельні острови», архіпелаг є раєм для любителів дайвінгу, підводного полювання і водних видів спорту. За старих часів тут варили смолу для кораблів, тому острів завжди був оповитий густим, чорним димом, а сьогодні - це неймовірно чарівні місця для відпочинку і єднання з природою: мальовничі бухти, піщані та галькові пляжі, соснові ліси та фруктові сади, виноградники та поля з вересу…       Ніч в готелі. 4 День 4-й     Сніданок.
    Вільний день на морі.     Пропонуємо морську подорож на Пакленські острови з відпочинком на пляжах ( 1296 гривень). Особливістю хорватського узбережжя Адріатичного моря є велика кількість островів, відомих також як Далматинські острови. Всього Хорватії належить 1185 островів, тому подорож до цієї країни не може бути повною без відвідування хоча б декількох із них.
    Паклінські острови - візитна картка острова Хвар в Хорватії. Попри їх назву, що перекладається як «пекельні острови», архіпелаг є раєм для любителів дайвінгу, підводного полювання і водних видів спорту. За старих часів тут варили смолу для кораблів, тому острів завжди був оповитий густим, чорним димом, а сьогодні - це неймовірно чарівні місця для відпочинку і єднання з природою: мальовничі бухти, піщані та галькові пляжі, соснові ліси та фруктові сади, виноградники та поля з вересу…     Ніч в готелі. 5 День 5-й     Сніданок.
    Вільний день на морі.     Пропонуємо відвідати місто Старий Град ( 460 гривень), одне з найстаріших міст Європи, якому більш як 2500 тисяч років. Містечко розкинулось на березі моря, де виноградники межують з оливковими деревами, стародавні церкви в стилі бароко з ренесансними замками і розкішними віллами.     Ніч в готелі. 6 День 6-й     Сніданок.
    Вільний день на морі.
    Ніч в готелі. 7 День 7-й     Сніданок.
    Вільний день на морі.     Рекомендуємо екскурсію на острів Брач ( 1296 гривень). Брач - третій за площею острів в хорватській Адріатиці після Крка та Цреса Під час нашої екскурсії ми відправимось в Бол – найдавніше місто на острові Брач і одночасно один з найвідоміших туристичних центрів Адріатики. Місто лежить у підніжжі найвищої острівної вершини Хорватії Видової гори. У давнину це казкове містечко було містом рибалок, моряків та виноробів, а сьогодні популярне місце відпочинку для тисячі туристів. Поряд з Болом знаходиться пляж Золотий Ріг, що належати до найкрасивіших пляжів країни. Цей великий пляж із золотим піском схожий на ріжок, витягнутий в море на 634 метри. В залежності від напрямку вітру наконечник пляжу змінює свою форму і положення. На пляжі з золотим піском та ідеально прозорим морем, в оточенні соснового лісу ми зможемо відпочити душею та тілом.     Ніч в готелі. 8 День 8-й     Сніданок.
    Вільний день на морі.
    Ніч в готелі. 9 День 9-й     Сніданок.
    Виселення з готелю до 10:00.
    Вільний час.
    Після 12:00 - збір групи, переїзд на паромну переправу.
    Переправа до Спліта.
    Нічний переїзд. 10 День 10-й     Перетин кордону.
    Можлива висадка по маршруту: Ужгород, Мукачево, Стрий.
    Вечірній приїзд до Львова (залежить від проходження кордону).