Все буде Україна! Тримаємося! Перемога вже скоро! @Тур Харків

Тур Харьков - турагенство горящих туров в Харькове

Тур Харків - ваша турагенція у Харкові  Працюємо!

Підписуємося на гарячі тури!

   

 

Автобусні тури у Європу - пошук туру

Прекрасні дні у Швейцарії!  

Ціна - 8320 гривень  -  5 днів /1 нічних

Можливість приєднатись до туру по маршруту:Угорщина (Ньїредьгаза, Будапешт), Австрія (Відень, р-н Лінц, Зальцбург)

День 1-й

07:00 - збір групи на з/д вокзалі м. Львів.
07:30 - відправлення групи.
Можливо приєднатися до туру в містах: Стрий, Мукачево, Ужгород.
Перетин кордону.
Угорщина - країна з багатою, унікальною історією. Розташована в самому центрі Європи.

Переїзд до Будапешта.
У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
«Будапешт - місто контрастів» ( 760 гривень). Ви пройдетеся по вуличках старої Буди, дізнаєтеся про історію міста, помилуєтеся видами.  На екскурсії Ви побачите Будайську фортецю, Рибацький бастіон, собор Матяша, пам'ятник св. Іштвану, чумний стовп, будівлю колишнього міністерства Фінансів, Кармелітський монастир, палац графів Шандор - зараз резиденція президента Угорщини, королівський палац, звідки відкривається фантастична панорама на Пешт, найбільшу європейську річку – Дунай, ланцюговий міст імені Сечені, парламент.
Прогулянку по Дунаю на кораблику (дор. - 1160 гривень, діти до 11.99 років - безкоштовно) - під час екскурсії перед Вами відкриється панорама, яка вважається частиною Всесвітньої культурної спадщини: 9 мостів через Дунай, фортечна гора з Королівським палацом, а також набережна у святковій ілюмінації.

Переїзд і поселення в готель.
Ніч в готелі.

 День 2-й

Сніданок.
Виселення з готелю.
Переїзд до Відня.
Екскурсія містом «Розкішний Відень» (у вартості туру) - столицю блискучої імперії, міста палаців і величних площ, мальовничих вуличок і численних скверів. Відень - стародавнє місто з гучним ім'ям, яке пробуджує мрії. Тут творили великі композитори: Бетховен, Моцарт, Гайдн, Штраус. Тут завжди звучить вальс, а знамениті віденські бали потрясли вже не одне покоління людей. Відень... Пишний і помпезний, легковажний і веселий... І всі ці епітети абсолютно справедливо підходять до одного з найкрасивіших міст світу. Відень багатоликий і багатогранний, і кожен лик і кожна грань - прекрасні. Під час пішохідної екскурсії Ви побачите дивовижні площі Марії Терезії, музеї, Площу Героїв, зимову резиденцію Габсбургів - палац Хофбург, Королівські стайні, собор Петра і Павла, диво середньовічної архітектури - кафедральний собор Св. Стефана, Віденську Оперу.
У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
«Легенди Відня» ( 760 гривень) - це прогулянка по вузьких середньовічних вуличках міста, які оповиті легендами. Початок у Собору св. Стефана - легенди, які пов'язані з Собором, також будинок, в якому проживав знаменитий австр. композитор - В. А. Моцарт, далі можна побачити будинок, де зображена фреска 16 в., на якій корова грає в шахи, і потім на вул. Шойнлатернегассе - легенда про Василіска, далі побачимо затишний дворик монастиря св. Хреста, грецький квартал і музиканта Августина, грецьку Церкву, єврейський квартал, і закінчується екскурсія біля годинника що танцює - ANKER UHR.
«Блискучий Відень» ( 840 гривень). Ратуша, біржа, університет, державна опера, Бургтеатр, Парламент, музеї - Відень привертає до себе увагу туристів своїми чудовими будинками, парками та іншими пам'ятками. Ринг являє собою підкову, обидва кінці якої виходять до каналу, таким чином набережна як би замикає ринг. Під час екскурсії, ми також побачимо найвеселіший будинок Відня - Будинок Хундертвассера. В кінці відвідаємо Палац Бельведер - одну з головних визначних пам'яток Відня.
Шенбрунн - розкішна резиденція Габсбургів ( 920 гривень + вх. квиток). Вже понад 300 років Шенбрунн – одна з головних визначних пам'яток австрійської столиці. Це ансамбль, який об'єднує архітектуру і природу, де парк стає продовженням палацу. Ось вже дійсно – кайзерівський розмах.
Золота скарбниця Габсбургів ( 760 гривень + вх. квитки оплачуються додатково) - музей, який без сумніву можна назвати одним з кращих у світі зборів християнських реліквій. Він знаходиться в палаці Хофбург - місце перебування австрійського імператорського двору. 

Нічний переїзд до Швейцарії.

 День 3-й

Переїзд до Цюриха.
Привіт, Швейцарія!

По дорозі є можливість відвідати «Крихітне князівство Ліхтенштейн» ( 800 гривень) - абсолютно казкове місце, що якимось дивом вмістилося між Швейцарією і Австрією. Тут все ще міцна монархія, а саме князівство названо в честь панівної династії: подібної честі ушанований лише правителі Йорданського Хашимітського королівства і Саудівської Аравії. Місцева архітектура - ніби ілюстрація до романтичної середньовічної баладі: суцільно замки, каплиці та інші старовинні пам'ятки.

Прибуття до Цюриха.
Оглядова екскурсія по м. Цюрих (у вартості туру) - це не тільки швейцарський мегаполіс, відомий своїми численними банками і фондами (навіть його назва «Zu Reich» - "занадто багатий", ніби, говорить про це). Це мальовниче місто, що омивається прозорими водами річки і озера (вода в яких питна!), Дуже жвавий і з багатою культурною спадщиною. Цюрих здатний завоювати і підкорити будь-якого туриста, від традиціоналіста, у якого перехопить подих від пейзажів Старого міста на фоні пагорбів і гір, до сучасного мандрівника, який знайде тут тисячі стильних кафе, барів, ресторанів і масу розваг.
У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії:
«Рейнський водоспад - природна перлина Швейцарії» ( 1440 гривень). Рейнський водоспад є найпотужнішим водоспадом в Європі. Вода падає з висоти 25 метрів, а ширина водоспаду досягає 150 метрів. У будь-який час року, в сонячну погоду в тумані водних бризів над водоспадом ширяє дивовижна веселка. Німецький поет-романтик побачивши Рейнський водоспад так описував свої почуття: "О, мандрівник, будь обережний і тримай своє серце міцно в руках! Я майже втратив своє від радості споглядання потужної гри величезних мас води!".
«Штайн-ам-Райн - казкове місто із картинки» ( 760 гривень) - це чарівне маленьке швейцарське містечко, що розташувалось на березі річки Рейн, що з німецької буквально перекладається як «камінь на Рейні». Шарм і краса цього місця не залишать байдужими навіть найвибагливішого гостя, адже тут досі витає дух середньовіччя. Колоритні фахверкові будиночки, вузенькі вулички, барвисті фрески, мовчки розповідають історію міста та його жителів. А на березі Рейну збереглися будівлі чоловічого монастиря Св. Георгія, заснованого в 1007 році, з діяльності якого і починалася історія Штайн ам Райн. У цьому місті повною мірою відчувається неповторна атмосфера минулих століть, над якою час не владний.

Переїзд та поселення в готель.
Ніч в готелі.

 День 4-й

Ранній сніданок.
Виселення з готелю.
Рекомендуємо екскурсію відвідати «Курортне містечко Інтерлакен та долину Лаутербруннен» ( 1720 гривень). «Хто не бачив ландшафти Інтерлакена, тому не відома Швейцарія. Курортне місто Інтерлакен розташоване в передгір'ях Оберланда, в гірській долині між двома блискучими гірськими озерами Тун і Бріенц. Місто оточене сніговими піками Кульма, Ейгер і Юнгфрау, яка вважається однією з найкрасивіших гір Європи! Таке розташування робить Інтерлакен ідеальним місцем для відкриття дивовижної природної краси швейцарських Альп. Це невелике містечко у Швейцарських Альпах, популярне серед туристів вже більш як 300 років. Долина Лаутербруннен - одне з наймальовничіших місць у Швейцарії. Це місце зачаровує, захоплює та надихає гірськими пейзажами величних гір і могутніх водоспадів! Лаутербруннен з німецької перекладається, як «гучні фонтани», адже у долині налічується понад 70 водоспадів. Як тільки ви побачите водоспад Штауббах, у вас просто не залишиться слів: вода, що падає з висоти 300 метрів, — це просто незабутнє видовище. 

Переїзд до Люцерна.
Оглядова екскурсія «Люцерн - Швейцарія в мініатюрі» (у вартості туру) - одне з 10 найбільш відвідуваних туристами міст світу розташований на березі чарівного озера 4 лісових держав (Vierwaldstättersee), там де витікає річка Ройс. Знамениті криті дерев'яні мости, прикрашені картинами, пишне внутрішнє оздоблення католицьких церков з приголомшливою акустикою і старовинними органами, що збереглася з 16 століття кріпосна стіна і висічений в скелі пам'ятник левові що помирає, все це приваблює щорічно до 5 мільйонів туристів, які залишають до 1 мільярда франків на рік в місто з населенням 67000.
У вільний час пропонуємо відвідати Родзинку Швейцарії – гору Пілатус ( 3520 гривень). Гора височить над дивовижним Люцерном та закликає всіх на оглядовий майданчик.  Піднявшись фунікулером на гору ми опинимось на вершині висотою 2128 м, звідки відкривається захопливий вид на Альпійські піки, озеро Люцерн, а також найдовший в світі альпійський ріг, який завдяки своїм габаритам потрапив у книгу рекордів Гінесса. Спускатись з гори будемо на унікальному поїзді, по найкрутішій, у всіх сенсах цього слова, залізничній дорозі, з кутом нахилу у 48 градусів!  Захопленню немає меж, адже це ідеальне місце для того, щоб відчути велич швейцарських Альп!

Нічний переїзд до Угорщини.

 День 5-й

Переїзд по Угорщині.
По дорозі, пропонуємо відвідати винні підвали в Долині красунь з дегустацією вин і смачного гуляшу ( 960 гривень). Егер є одним з центрів угорського виноробства. Саме тут знаходиться один з найпопулярніших, серед українських туристів, об'єктів - Долина красунь, саме тут роблять, широко відоме червоне вино Egri bikavér, тобто «Егерська бичача кров». Спробувати це вино, а також багато інших, можна в невеликих винних погребах, господар погребу пригостить декількома келихами вина різних сортів, і звичайно, угорським національним блюдом - гуляш. Крім Egri bikavér тут популярні білий мускат «Оттонель», популярне сухе вино «Дівчина з Егера», вельми оригінальний червоний «Цвайнгер» і дуже смачне духмяне десертне вино під назвою «Мелора». Крім того, тут можна спробувати так зване «солодке льодове вино Каберне-Совіньйон». Також ви зможете взяти участь в конкурсах і виграти чудові призи...  

Перетин кордону.
Нічне прибуття до Львова (залежить від проходження кордону).