Все буде Україна! Тримаємося! Перемога вже скоро! @Тур Харків

Тур Харьков - турагенство горящих туров в Харькове

Тур Харків - ваша турагенція у Харкові  Працюємо!

Підписуємося на гарячі тури!

   

 

Автобусні тури у Європу - пошук туру

Чудеса Швейцарії: Цюрих, Берн, Женева + Монблан

Ціна - 10640 гривень  -  6 днів /2 нічних

Можливість приєднатись до туру по маршруту: Угорщина (Ньїредьгаза, Будапешт), Австрія (р-н Відня, р-н Лінц, р-н Зальцбург)

День 1-й

07:00 - збір групи на з/д вокзалі м. Львів.
07:30 - відправлення групи.
Можлива підсадка по маршруту: Стрий, Мукачево, Ужгород.
Перетин кордону.
При наявності часу, відвідування винних підвалів у Долині красунь з дегустацією вин і смачного гуляшу ( 960 гривень). Єгер є одним з центрів угорського виноробства. Саме тут знаходиться один з найпопулярніших, серед українських туристів, об'єктів - Долина красунь (саме тут роблять, усім відоме червоне вино Egri bikavér, тобто «Егерська бича кров». Спробувати це вино, а також багато інших, можна в невеликих винних погребах, господар  пригостить декількома чарками вина різних сортів, і звичайно, угорськими національними стравами. Крім Egri bikavér тут популярні білий мускат «Оттонель», популярне сухе вино «Дівчина з Егеру», вельми оригінальний червоний «Цвайнгер» і дуже смачне і запашне десертне вино під назвою «Мелора». Крім того, тут можна спробувати так зване «солодке льодове вино Каберне-Совіньйон». Також Ви зможете взяти участь в конкурсах і виграти чудові призи.

Нічний переїзд до Швейцарії.
 

День 2-й

Привіт,  Швейцарія!

Прибуття до Швейцарії.
Оглядова екскурсія «Люцерн - Швейцарія в мініатюрі» (у вартості туру) - одне з 10 найбільш відвідуваних туристами міст світу розташований на березі чарівного озера 4 лісових держав (Vierwaldstättersee), там де витікає річка Ройс. Знамениті криті дерев'яні мости, прикрашені картинами, пишне внутрішнє оздоблення католицьких церков з приголомшливою акустикою і старовинними органами, що збереглася з 16 століття кріпосна стіна і висічений в скелі пам'ятник левові що помирає, все це приваблює щорічно до 5 мільйонів туристів, які залишають до 1 мільярда франків на рік в місто з населенням 67000.
У вільний час пропонуємо відвідати Родзинку Швейцарії – гору Пілатус ( 3400 гривень). Гора височить над дивовижним Люцерном та закликає всіх на оглядовий майданчик.  Піднявшись фунікулером на гору ми опинимось на вершині висотою 2128 м, звідки відкривається захопливий вид на Альпійські піки, озеро Люцерн, а також найдовший в світі альпійський ріг, який завдяки своїм габаритам потрапив у книгу рекордів Гінесса. Спускатись з гори будемо на унікальному поїзді, по найкрутішій, у всіх сенсах цього слова, залізничній дорозі, з кутом нахилу у 48 градусів!  Захопленню немає меж, адже це ідеальне місце для того, щоб відчути велич швейцарських Альп!

Переїзд та поселення в готель.
Ніч в готелі.
 

День 3-й

Сніданок.
У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
Запрошуємо на екскурсію «Перша зустріч із Женевою» (20€). Ви побачите найбільше альпійське озеро та інші «візитні картки» міста на оглядовій екскурсії. А також головні вулиці, площі, фонтани, палаци і дворики Женеви. Дізнаєтесь історію міста від заснування до наших днів, місцеві легенди і анекдоти. А також познайомитеся з традиціями Швейцарії, менталітетом її жителів, і поглинете колорит цієї мальовничої і дуже доброзичливої країни.
«Альпійські вершини й казкове містечко Франції Ансі» ( 2200 гривень + вх. квиток). Пропонуємо і вам взяти участь у сьогоднішній надзвичайно приємній екскурсії. Під час якої, ми будемо підкорювати найвищу точку західної Європи – горну вершину Монблан, її висота 4807 м. над рівнем моря! Наш шлях веде в гірське містечко Шамоні. Саме звідси починається підйом по найвищій канатній дорозі в Європі – Aiguille du Midi (3842 м) до вершин високих Альп (вх. квиток оплачується додатково). А яка відкривається панорама в 360 градусів на італійські, французькі та швейцарські Альпи. Просто дух перехоплює. І звичайно ж найкращий огляд на Вершину Монблан в яскравих промінцях сонця, окутаних в затишні обійми хмар. Обов’язково радимо випити чашку кави, або ж чаю в затишному кафе, з величезними панорамними вікнами для фото. Далі нас чекає надзвичайно чарівне місто Ансі: неземної краси пейзаж озера, в оправі гірських вершин, з затишними вуличками, мостами через канали - створюють казкові види, якими можна нескінченно милуватися.
«Швейцарська Рів'єра» ( 2200 гривень). Ми запрошуємо Вас насолодитися самим чудовим куточком Швейцарії! узбережжям Женевського озера, оточеного Альпами. Для цієї території характерні дуже м’який клімат і розкішна субтропічна рослинність. Тут знаходяться міста Лозанна, Веве, Монтре. Шильонский замок. Лозанна – п’яте за величиною місто Швейцарії Веве – один з курортних міст Швейцарської Рів’єри. Монтре – один з найвідоміших аристократичних курортів Швейцарії. Шильонский замок – перлина архітектури, укладена в незвичайну скриньку – озеро Леман і гори.

Повернення в готель.
Ніч в готелі.
 

День 4-й

Сніданок.
Виселення з готелю.
Переїзд до Берна
Оглядова екскурсія по м. Берн (у вартості туру).
Побувати у Швейцарії і не відвідати його столицю - Берн, просто непробачно. Берн - це серце Швейцарії. Не тільки тому, що це політичний і дипломатичний центри. Географічне місце самого міста знаходиться в самому фокусі Швейцарії. У жодній екскурсії по Берну це чарівне місто не розкриває себе повністю. Але достатньо всього пари годин на оглядовій екскурсії, щоб закохатися в нього і відчути ту ж радісну легкість, з якою ходив по цьому місту професор Плейшнер. Сад троянд, бернський зоопарк з ведмедиками, мальовничі тераси, приголомшливої краси будівлі Ратуші, собору Петра і Павла, величного Мюнстера... Чесне слово, в Берні стільки всього цікавого, що скільки не виділи часу на його огляд - все буде мало.
У вільний час рекомендуємо відвідати «Курортне містечко Інтерлакен та долину Лаутербруннен» ( 1720 гривень). «Хто не бачив ландшафти Інтерлакена, тому не відома Швейцарія. Курортне місто Інтерлакен розташоване в передгір'ях Оберланда, в гірській долині між двома блискучими гірськими озерами Тун і Бріенц. Місто оточене сніговими піками Кульма, Ейгер і Юнгфрау, яка вважається однією з найкрасивіших гір Європи! Таке розташування робить Інтерлакен ідеальним місцем для відкриття дивовижної природної краси швейцарських Альп. Це невелике містечко у Швейцарських Альпах, популярне серед туристів вже більш як 300 років. Долина Лаутербруннен (перекладається, як надлишок фонтанів) здивує Справжніми гірськими пейзажами величних гір і могутніх водоспадів. Для максимального відчуття краси цих місць рекомендуємо піднятись на оглядовий майданчик в Містечко Мюррен (вх, квитки оплачуються додатково).

Переїзд та поселення в готель.
Ніч в готелі.
 

День 5-й

Сніданок.
Виселення з готелю.
Прибуття до Цюриха.
Оглядова екскурсія по м. Цюрих (у вартості туру) - це не тільки швейцарський мегаполіс, відомий своїми численними банками і фондами (навіть його назва «Zu Reich» - "занадто багатий", ніби, говорить про це). Це мальовниче місто, що омивається прозорими водами річки і озера (вода в яких питна!), Дуже жвавий і з багатою культурною спадщиною. Цюрих здатний завоювати і підкорити будь-якого туриста, від традиціоналіста, у якого перехопить подих від пейзажів Старого міста на фоні пагорбів і гір, до сучасного мандрівника, який знайде тут тисячі стильних кафе, барів, ресторанів і масу розваг.
У вільний час пропонуємо екскурсії:
«Рейнський водоспад - природна перлина Швейцарії» ( 1440 гривень). Рейнський водоспад є найпотужнішим водоспадом в Європі. Вода падає з висоти 25 метрів, а ширина водоспаду досягає 150 метрів. У будь-який час року, в сонячну погоду в тумані водних бризів над водоспадом ширяє дивовижна веселка. Німецький поет-романтик побачивши Рейнський водоспад так описував свої почуття: "О, мандрівник, будь обережний і тримай своє серце міцно в руках! Я майже втратив своє від радості споглядання потужної гри величезних мас води!". 
«Штайн-ам-Райн - казкове місто із картинки» ( 840 гривень) - це чарівне маленьке швейцарське містечко, що розташувалось на березі річки Рейн, що з німецької буквально перекладається як «камінь на Рейні». Шарм і краса цього місця не залишать байдужими навіть найвибагливішого гостя, адже тут досі витає дух середньовіччя. Колоритні фахверкові будиночки, вузенькі вулички, барвисті фрески, мовчки розповідають історію міста та його жителів. А на березі Рейну збереглися будівлі чоловічого монастиря Св. Георгія, заснованого в 1007 році, з діяльності якого і починалася історія Штайн-ам-Райн. У цьому місті повною мірою відчувається неповторна атмосфера минулих століть, над якою час не владний.

Нічний переїзд до Відня.

 День 6-й

Прибуття до Відня.
Екскурсія «Блискучий Відень» (у вартості туру). Ратуша, біржа, університет, державна опера, Бургтеатр, Парламент, музеї - Відень привертає до себе увагу туристів своїми чудовими будинками, парками та іншими пам'ятками. Ринг являє собою підкову, обидва кінці якої виходять до каналу, таким чином набережна як би замикає ринг. Під час автобусно-пішохідної екскурсії, ми також побачимо найвеселіший будинок Відня - Будинок Хундертвассера. В кінці відвідаємо Палац Бельведер - одну з головних визначних пам'яток Відня.
У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
«Відень - столиця розкоші» ( 760 гривень) - екскурсія по місту «Розкішний Відень» - столицю блискучої імперії, місто палаців і величних площ, мальовничих вуличок і численних скверів. Відень - стародавнє місто з гучним ім'ям, яке пробуджує мрії. Тут творили великі композитори: Бетховен, Моцарт, Гайдн, Штраус. Тут завжди звучить вальс, а знамениті віденські бали похитнули вже не одне покоління людей. Відень...пишний і помпезний, легковажний і веселий... І всі ці епітети абсолютно справедливо підходять до одного з найкрасивіших міст світу. Відень різноманітний та багатогранний, і кожен обрис, кожна грань - прекрасні. Під час пішохідної екскурсії Ви побачите дивовижні площі Марії Терезії, музеї, Площу Героїв, зимову резиденцію Габсбургів - палац Хофбург, Королівські конюшні, собор Петра і Павла, диво середньовічної архітектури - катедральний собор Св. Стефана, Віденську Оперу.
«Легенди Відня» ( 760 гривень) - це прогулянка по вузьких середньовічних вуличках міста, які оповиті легендами. Початок у Собору св. Стефана - легенди, які пов'язані з Собором, також будинок, в якому проживав знаменитий австр. композитор - В. А. Моцарт, далі можна побачити будинок, де зображена фреска 16 в., на якій корова грає в шахи, і потім на вул. Шойнлатернегассе - легенда про Василіска, далі побачимо затишний дворик монастиря св. Хреста, грецький квартал і музиканта Августина, грецьку Церкву, єврейський квартал, і закінчується екскурсія біля годинника що танцює - ANKER UHR.
Золота скарбниця Габсбургів ( 760 гривень + вх. квиток оплачується додатково) - музей, який без сумніву можна назвати одним з кращих у світі зібрань християнських реліквій. Він знаходиться в палаці Хофбург - місце перебування австрійського імператорського двору.

Переїзд до України.
Перетин кордону.
Нічне прибуття до Львова.