Все буде Україна! Тримаємося! Перемога вже скоро! @Тур Харків

Тур Харьков - турагенство горящих туров в Харькове

Тур Харків - ваша турагенція у Харкові  Працюємо!

Підписуємося на гарячі тури!

   

від 10 220 грн

ВИЇЗД зі Львова, Стрия, Мукачево та Ужгорода

5 днів (2 нічних переїзди)

ДАТИ ГАРАНТОВАНИХ ВИЇЗДІВ:

04.04, 06.04, 11.04, 18.04, 20.04, 25.04 - та кожний четверг!

 

У турі на вас очікує:

✔️ Ранковий виїзд зі Львова і вечірнє поверенення у Львів (в залежності від проходження кордону). Відвідаємо чарівні міста Італії (Венеція, Рим, Ватикан, Флоренція, Піза) та Угорщини (Будапешт).

✔️ У Будапешті можна буде здійснити прогулянку по Дунаю. «Місто на воді» - відома Венеція, не покине нас своєю увагою. Прогуляємось по місту на гондолі. Прогулявшись по Гранд Каналі - Головній вулиці Ви познайомитесь з найромантичнішими місцями Італії і насолодитесь найкрасивішим водним шляхом у світі. Буде змога відвідати «кольорові»острови Венеції: Мурано і Бурано. Рим - вічне місто, яке відкриє нам свою античну історію легенди і таємниці, що зберігаються в стінах храмів, монументах та старовинних будівель... Завітаємо у найменшу країну світу – Ватикан, де побачимо творіння античних скульпторів, геніїв Відродження і сучасних художників. Флоренція – столиця Тоскани, вразить вас. Архітектурна трійця Домського Собору, Баптистерій з його «Брамою Раю» і Дзвіницею Джотто, Старий Палац - символ міської влади, Старий Міст зі своєю сімсотрічною історією, Галерея Уфіцці, в якій зберігаються кращі твори Джотто, Боттічеллі, Леонардо да Вінчі, Рафаель, Мікеланджело, Караваджо, Тіциан. Ще одна перлина Тоскани – Піза, знаменита відомою в усьому світі «падучою вежею», а також, потрапимо на Площу Чудес, що є домом для таких пам"яток як Пізанський собор, баптистерій та монументальне кладовище.

✔️ У вартість туру включено 3 оглядові екскурсії: по Риму, Венеції, Флоренції.

✔️ У вартість туру також входить проживання у готелях категорії 3* на території Італії.

Сніданки включені у вартість.

 ==========================

Вартість туру включає

  • -Проїзд автобусом єврокласу
  • -Супровід керівником групи
  • -Проживання по маршруту: готель 3*
  • -Харчування - сніданки
  • -Оглядові екскурсії по Венеції, Риму та Флоренції
  • -Страхування

 

Додатково оплачується

  • -Проїзд в громадському транспорті
  • -Факультативні екскурсії
  • -Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
  • -Особисті витрати
  • -City tax - від  125 гривень до 290 гривень
  • -Обов'язкова доплата за оренду радіоприймача з навушниками для екскурсій - 83 гривень/день
  • -Послуга "Одномісне розміщення" - 2090 гривень

 

ПРОГРАМА ТУРУ:

День 1-й

07:00 - збір групи на з/д вокзалі м. Львів (платна стоянка з правої сторони від центрального входу у вокзал).

07:30 - виїзд зі Львова. Можливість приєднатися до групи по маршруту.

Перетин кордону.

При наявності часу (швидкого проходження кордону)  пропонуємо:

Прогулянку по Дунаю на кораблику (дор. - 1213 гривень, діти до 13.99 років - 627 гривень) - під час екскурсії перед Вами відкриється панорама, яка вважається частиною Всесвітньої культурної спадщини: 9 мостів через Дунай, фортечна гора з Королівським палацом, а також набережна у святковій ілюмінації.

Нічний переїзд до Венеції.

 

День 2-й

Прибуття до Венеції. Вільний день.

Відправлення на кораблику до Венеції + в'їзд в туристичну зону ( 1213 гривень у дві сторони).

Екскурсія оглядова по Венеції (у вартості туру). Венеція, велична і зваблива, як дорогоцінна чаша в безодні вод... Колись була одним з найвпливовіших міст в Європі і називалася «королевою Адріатики». 118 островів, 160 каналів, 400 мостів... Краще за все гуляти по Венеції пішки, переходячи через мости. Ультра відоме місто-музей що не тоне, Венеція тепер живе і дихає для туристів, режисерів, художників... Венеція - казкове місто на воді, де замість вулиць - канали, а замість звичних мешканців мегаполісу автомобілів і мотоциклів - вапаретто і гондоли. Венеція - дивне і незрозуміле місто у світі...

У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:

Романтичну прогулянку на гондолі (дор. - 1087 гривень, діти до 13.99 років - 878 гривень). Щоб отримати справжнє задоволення від перебування в Венеції, радимо прогулятися по місту на гондолі. Цей традиційний човен має дуже давню історію, але досі користується шаленою популярністю. Саме з гондол відкриваються кращі краєвид на пам'ятки Венеції і «місто-на-воді» розкривається повністю.

Острови лагуни - кольорова Венеція! (дор. - 1631 гривень; діти до 13.99 р. - 1213 гривень; проїзд на катері + екскурсії з гідом).  Мурано - відомий у всьому світі за виробництвом художніх виробів з кольорового скла. Відвідаємо майстерню, де досвідчений склодув (безкоштовно) прямо на ваших очах як за помахом чарівної палички, перетворить шматок розтопленого скла в прекрасний предмет. Ця вистава, захопить і здивує не тільки дітей, а й дорослих. Самому сміливому, надасться можливість показати особисту здатність «склодува», зробити якийсь предмет. Емоції і неповторні враження забезпечені! Після демонстрації ви зможете відвідати (безкоштовно) музей скла, а також виставкові зали відомих майстрів-склодувів і походити по численних магазинах в пошуках неповторного сувеніра. Мурано подарує Вам незабутні спогади і ексклюзивні подарунки.

Бурано - відомий з давніх часів своїми прекрасними мереживами, а також яскраво оздобленими будиночками. Яскравість фарб просто приголомшує, своєю контрастністю, але будиночки пофарбовані не просто так, на цей рахунок є кілька пояснень. Вам вже цікаво? Тоді ми вам про це розповімо. У деяких магазинах можна побачити, як старі досвідчені майстрині роблять найтонші мережива, ця робота вимагає величезного терпіння і майстерності. Спробуйте знамените місцеве печиво «Buranello", а в їх ресторанах свіжо виловлену рибу. Тут ви будете здивовані не тільки яскравими квітами будинків ну і тим, що по милих вузьких каналах пливуть не тільки приватні рибальські човники, а також лебеді та дикі качки.

Екскурсія по Гранд-Каналу - головній вулиці Венеції ( 1505 гривень). Ви не пошкодуєте, що вибрали дану прогулянку, це найкращий спосіб познайомитися з самими романтичними місцями Італії і насолодитися найкрасивішим водним шляхом у світі! Вам необхідно влаштуватися в затишному вапоретто і зануритися в історичну атмосферу Венеції і милуватися надзвичайно красивими видами на місто і його незрівнянну архітектуру. Весь шлях по цьому каналу усипаний витонченими зразками пишних епох бароко і ренесансу. Найпрекрасніші, найпоказовіші палаци Венеції знаходяться саме тут, на Гранд-Каналі, де раніше жили найбагатші з багатих, де кожен будинок - світове ім'я - будинок Дездемони, Палаццо, де знімав поверх Байрон, або де поселили Джордано Бруно, десь тут провів залишок своїх днів Ріхард Вагнер. Ми побачимо ці палаци, повільно пропливають ланцюжком перед поглядом, з борта приватного катера-таксі (пішки неможливо), і ви зрозумієте, чому Венецію називають найдивовижнішим містом світу. Під час прогулянки у вас буде відмінна можливість зробити безліч чудових фотографій.

Відвідування з гідом Палацу Дожів ( 795 гривень + вх. квиток). Жива легенда і візитна картка Венеції - Палац Дожів, нестаріючий символ минулої величі і влади Венеціанської республіки. Саме Палац Дожів - резиденція правителів Венеції, місце засідання Великої ради, Сенату і Верховного суду - століттями зустрічав всіх гостей, що прибувають з моря.

Переїзд в транзитний готель.

Ніч в готелі.

 

День 3-й

Ранній сніданок.

Виселення з готелю.

Переїзд до Риму. (УВАГА! Пересування по місту здійснюється громадським транспортом! Квиток оплачується додатково).

Ми потрапляємо в чудове місто, яке розкинулося на семи пагорбах, насичений духом античності і колишньої величі Священної Римської Імперії.

Вирушаємо на оглядову екскурсію «Рим - місто імператорів» (у вартості туру), під час якої Ви побачите Капітолійський музей, де знаходиться знаменитий пам'ятник вовчиці, яка годує засновників Рима - Рема і Ромула; відомий на весь світ Римський Колізей, на арені якого майже 2000 років тому велися гладіаторські бої; Римський форум - найважливіший форум стародавнього Риму, який зображає всю античну красу міста... Вам відкриється історія славного Риму, легенди і таємниці, що зберігаються в стінах храмів, монументах та старовинних будівлях...

У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:

«Подорож до Ватикану» ( 1422 гривень + вх. квиток з резервацією орієнтовно ~ 1087 гривень, ~2 год). Наш шлях веде нас у найменшу країну у світі, але кожне слово її правителів відгукується в душах мільйонів християн. Зручно вмостившись на правому березі Тібру, Ватикан повністю незалежний від Італії, у нього своя залізниця, своє телебачення, газета, закони, правила і поліція. Ватикан оголошений ЮНЕСКО пам'ятником світової культурної спадщини. Ми відвідаємо Собор Святого Петра, велич і краса якого не мають собі рівних. Відвідаємо і Музей Ватикану який являє собою цілий комплекс, з безліччю залів і кімнат. Тут ми побачимо творіння античних скульпторів, геніїв Відродження і сучасних художників. Але перлиною цієї скарбниці світового мистецтва по праву вважається Сикстинська капела.

«Стародавній Рим» ( 795 гривень + вх. квиток оплачується додатково) - ця прогулянка для тих, хто хоче поринути в атмосферу Стародавнього Риму, зрозуміти як проходили і чим були наповнені дні його жителів, яким був їх побут, відчути атмосферу, яка панувала на його вулицях. Ви побуваєте в знаменитому Колізеї - архітектурному шедеврі, символі італійської столиці, збудованому в 80 році н.е. спеціально для проведення кривавих уявлень; в Римському форумі - Форум Цезаря - перший з імператорських форумів Риму і на горбі Палатин. Палатинський пагорб має величезне значення для історії Стародавнього Риму. За переказами саме на палатинському пагорбі і виникла могутня імперія.

«Три великі базиліки Риму» ( 920 гривень + вх. квитки оплачуються додатково) - ця екскурсія дуже приємна і пізнавальна. Ви познайомитеся зі знаменитими церквами і базиліками Риму.

Екскурсія Площі Риму ( 836 гривень). Під час цієї екскурсії ми побачимо дивовижний Пантеон, величну площу Навона, замок святого Ангела і Площу Святого Петра.

Екскурсія Траставере ( 836 гривень) - район розташований на правому березі Тібру. Саме тут збиралась уся богема імперського Риму.

Екскурсія в Тіволі + вілла Д'Есте ( 1045 гривень). Місце відпочинку усіх римлян. Гарні пейзажі, фонтани і сірчані джерела, з давніх-давен манили до себе місцевих мешканців.

Поселення в транзитний готель.

Ніч в готелі.

 

День 4-й

Сніданок.

Звільнення номерів.

Переїзд до Флоренції. (УВАГА! В'їзд у місто на громадському транспорті за власний кошт).

Вас чекає перше знайомство зі столицею Тоскани. Під час пішохідної екскурсії по Флоренції (у вартості туру, ~2 год.) Ви дізнаєтеся факти і секрети більш ніж двотисячолітньої історії міста, від заснування в епоху Римської імперії до найважливіших подій 15-го століття і наступних століть. Архітектурна трійця Домського Собору, Баптистерій з його «Брамою Раю» і Дзвіницею Джотто вразить Вас своєю монументальністю і пишністю. Старий Палац - символ міської влади, лоджія ланчі - музей скульптури просто неба, Старий Міст зі своєю сімсотрічною історією, все це стане передмовою до теми історії міста і його скарбів.

У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:

«Шедеври назавжди» ( 1087 гривень + вх. квиток, ~2  год.). Галерея Уфіцці - це один з найстаріших музеїв у світі і серце культурної спадщини Італії. Джотто, Боттічеллі, Леонардо да Вінчі, Рафаель, Мікеланджело (саме в Уффіці зберігається знамените тондо із зображенням Святого сімейства - єдиний великий мальовничий твір шаленого скульптора поза Сикстинської капели), Караваджо, Тіциан... Імена, що примушують завмирати в солодкому передчутті серця цінителів прекрасного. Не кажучи вже про чудові зразки мистецтва Античності, а також творах (кращих творів!) художників французьких, німецьких голландських, фламандських... Кращі художники, кращі твори.

«Незабутня Флоренція» ( 878 гривень). Ми побачимо найпопулярніший музей Флоренції - Галерею Уфіці. Далі побачимо міст Понте Веккьо, що пролягає через річку Арно, а також  насолодимось видом на саму ріку. Палаццо Пітті або Галерея Пітті — палац та галерея мистецтв, найбільший з флорентійських палаццо, що нині існують. Побуваємо на вулиці Мікеланджело, та зможемо насолодитись видом на місто з Оглядового майданчика Мікеланджело. Завершувати нашу екскурсію буде історія садів Боболі - парк у Флоренції доби Ренесансу.

«Загадкова Піза» (дор. - 1505 гривень, діти до 13.99 років - 1087 гривень). Місто Піза - одна з прекрасних перлин регіону Тоскана - у багатьох туристів асоціюється, в першу чергу, з відомою в усьому світі «падучою вежею». Зрозуміло, ця дивовижна будова є візитною карткою міста, однак крім міської дзвіниці в Пізі є на що подивитися. Наприклад, відвідуючи Пізу, варто потрапити на Площу Чудес (Piazza dei Miracoli), що є домом для таких пам"яток як Пізанський собор (Duomo di Santa Maria Assunta) і баптистерій (Battisterio), а також монументальне кладовище (Camposanto Monumentale).

Нічний переїзд до України.

 

День 5-й

Перетин кордону.

Вечірнє прибуття до Львова.

 

(095)048-49-53 Марина

(066)731-82-64 Валентина

Туры на пляж