Все буде Україна! Тримаємося! Перемога вже скоро! @Тур Харків

Тур Харьков - турагенство горящих туров в Харькове

Тур Харків - ваша турагенція у Харкові  Працюємо!

Підписуємося на гарячі тури!

   

 

 Пошук турів онлайн  Тур Харків. Автобусні та авіа тури

 

 

 

 

 

 

 

від 15 000 грн

Автобусний тур зі Львова, Кракова та Згожелец

ТУР БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ

7 днів

ДАТИ ВИЇЗДІВ:

КВІТЕНЬ

11.04 - 17.04

30.04 - 06.05

ТРАВЕНЬ

07.05 - 13.05 (гарантований)

23.05 - 29.05

ЧЕРВЕНЬ

06.06 - 12.06

20.06 - 26.06 (гарантований)

27.06 - 03.07

ЛИПЕНЬ

11.07 - 17.07

25.07 - 31.07

  • *Ціна вказана за одного
  • Перший внесок - 10%
  • Залишок за 7 днів до початку тура

Включено

  • – проїзд автобусом
  • – проживання у готелях 2-3*
  • – сніданки в готелях
  • – оглядові екскурсії у Парижі, Вроцлаві, Кракові, Бамберзі та Трірі
  • – страхування від нещасного випадку для туристів віком до 60 років
  • – супровід групи

 

Не включено

  • – факультативні екскурсії
  • – вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
  • – city-tax (~2 - 2,5 EUR на добу з особи)
  • – особисті витрати
  • – громадський транспорт
  • – навушники (2-3 EUR на добу)
  • – страховка для туристів віком від 60 років
  • - доплата за одномісне розміщення - 9675 грн.

 

ПРОГРАМА ТУРУ:

ДЕНЬ 1

Зустріч туристів представником компанії біля автобусу на залізничному вокзалі. Відправлення зі Львова. Проходження кордону.

Пропонуємо відвідати чудовий Краків з екскурсією «Королівське місто» (у вартості туру). Тут чудово поєднуються дивовижно гармонійна архітектура та королівський шик!

Ми побуваємо на Ринковій площі, побачимо Палац Єпископів, Королівський замок, пройдемося Королівською дорогою та Старим містом!

Переїзд та заселення в готель на території Польщі.

Ночівля

 

ДЕНЬ 2

Сніданок, виселення з готелю.

Запрошуємо відвідати Дрезден (30 EUR) – місто, у якому чудово поєдналися німецька точність і чеська чарівність! Історія Дрездена починається в XIII столітті, місто було утворено на місці старого рибальського селища. У XVIII столітті Дрезден став політичним та культурним центром Європи. Внаслідок Другої Світової війни Дрезден постраждав, але досить швидко був відновлений. Під час екскурсії ви дізнаєтеся чимало цікавого про найголовніші місцеві визначні пам’ятки та про особистостей, що з ними пов’язані. Екскурсія допоможе вам відчути неповторну атмосферу Дрездена, налаштуватися на його хвилю, закохатись у нього!

Екскурсія у Бамберг (у вартості туру). Одне з найкрасивіших міст Німеччини, якому вдалося вціліти за часів Другої світової війни. Тут ви побачите унікальну, єдину у світі Стару ратушу XIV століття, побудовану на воді, безліч автентичних пивних таверн з різними сортами пива, помилуєтеся красою величного Бамбергського собору та побачите старі та нові Єпископські палаци.

Збір групи та переїзд у транзитний готель на території Німеччини.

 

ДЕНЬ 3

Сніданок та переїзд до Парижу!

Оглядова екскурсія «Привіт, Париж» (у вартості туру). Ці вулиці ви впізнаєте відразу з романтичних комедій про Париж, з мрій про вічне кохання. Ми проведемо екскурсію оглядаючи центр старого міста, де очі туристів зазвичай розбігаються не тільки від архітектури історичних споруд, а й від великої кількості бутиків справжніх французьких брендів.

Увечері на нас чекає екскурсія «Вогні Парижу» (30 EUR + 18 EUR — оглядовий майданчик). Почнемо від знаменитого Собору Паризької Богоматері, пройдемо найвужчою вуличкою Парижа в Латинському кварталі і відправимося споглядати вечірнє місто з висоти пташиного польоту. Оглядовий майданчик Монпарнас покаже, мабуть, найвідомішу панораму всієї Франції – шикарний краєвид на Ейфелеву вежу. Ах, скільки пропозицій руки та серця було зроблено у цих місцях!

Або, наприкінці дня, рекомендуємо розслабитися під час прогулянки корабликом по річці Сені (20 EUR). Помилуємося вечірніми видами Парижу, мерехтливими вогниками Ейфелевої Вежі, заходом сонця і вирушимо в готель.

Переїзд та поселення в готель у районі Парижа.

Ночівля.

 

ДЕНЬ 4

Сніданок.

Відвідування країни чудес — Діснейленду (добираємось громадським транспортом, вхідний квиток від 99 EUR) — парк розваг для дітей та дорослих, він не потребує представлення. Мультиплікаційні герої оживуть, над казковим палацом знову засяє феєрверк, тільки не з екранів телевізорів, а в натуральний розмір у парку Діснейленд!

АБО

Екскурсія до Нормандії (55 EUR). Цей день запам’ятається надовго, адже ми відвідаємо один із найкрасивіших регіонів Франції – Нормандію! У програму туру входить місто Руан з його знаменитим собором, а також відвідування Онфлера та містечок Трувіль та Довіль. Ми доїдемо до краю континентальної Європи, за яким лише Ла-Манш, і торкнемося історії, пов’язаної з Жанною Д’Арк.

 

ДЕНЬ 5

Сніданок. Виселення з готелю.

Запрошуємо на пішохідну екскурсію «Богемний Монмартр» (25 EUR) – один із найвідоміших та найгучніших кварталів. Тут творилася історія паризької богеми і тут, у цій атмосфері, ми зможемо відчути себе її частиною. Наша прогулянка пройде через площу Тертр, де, як і раніше, збираються художники та інші митці, потім побачимо відоме кабаре «Мулен Руж». Далі маршрут пройде вулицею Пігаль або, як у народі прийнято називати — «вулицею червоних ліхтарів».

Довгоочікувана екскурсія до найбільш відвідуваного музею Європи – Лувр (вхідний квиток 17 EUR). І ось, ми за крок від мрії! Мона Ліза, Венера Мілоська, Ніка Самофракійська. Під час екскурсії ми зможемо побачити найвідоміші експонати.

АБО

Екскурсія у Версаль (35 EUR, вхідний квиток 20 EUR – палац). Версаль – це відома розкішна резиденція «короля-сонце» Людовіка XIV з розкішними парками, фонтанами та палацовим ансамблем. До цього дня Версаль – гордість та обличчя Франції, яке протягом багатьох років приваблює відвідувачів з усього світу.

Після обіду пропонуємо екскурсію «Таємниці Парижу» (у вартості туру). Запрошуємо Вас до історично значущих місць, відомих за французькою художньою літературою. Ми відвідаємо фонтан Невинних — найстаріший фонтан Парижа, найстарішу вулицю Парижа — Сен-Дені, новий Форум центрального ринку — найсучаснішу споруда в Парижі.

Збір групи та виїзд до готелю.

Ночівля.

 

ДЕНЬ 6

Сніданок.

Переїзд та екскурсія у Люксембургу (40 EUR). Це рідкісної краси місто, його структура дуже незвичайна, вулиці утопають у зелені, архітектура будівель захоплює, а пам’ятки заслуговують на увагу будь-якого туриста. Готичний собор Сен-Мішель та розкішна торгова вулиця Гран Рю – не залишить вас байдужими. Оглядовий майданчик на краю скелі, який називають “Балкон у Європу”, відкриє вам чудові краєвиди на лісисті Арденнські гори та шпилі соборів, які зберігають у собі великі святині.

А потім, оглядова екскурсія Тріром (у вартості туру), який іноді називають «Другий Рим». І так кажуть не просто. У 15 році до н.е. на цих землях імператор Октавіан Август збудував місто «Августа Треверська». Під час цієї екскурсії ми насолодимося красою собору Богоматері та старої частини Тріра. Ми побачимо символ міста — Чорну браму, і оглянемо базиліку Палатина, яку поглянув імператор Костянтин.

Переїзд до готелю та ночівля.

 

ДЕНЬ 7

Сніданок, виселення з готелю.

Пропонуємо відвідати оглядову екскурсію Вроцлавом (у вартості туру). Одне з наймиліших польських міст відчинить свої двері перед нами!

Повернення до України. Проходження кордону.

Прибуття до Львова приблизно о 24:00 (залежить від проходження кордону).

 

(095)048-49-53 Марина

(066)731-82-64 Валентина