Все буде Україна! Тримаємося! Перемога вже скоро! @Тур Харків

Тур Харьков - турагенство горящих туров в Харькове

Тур Харків - ваша турагенція у Харкові  Працюємо!

Підписуємося на гарячі тури!

   

 

 Пошук турів онлайн  Тур Харків. Автобусні та авіа тури

 

 

 

 

 

 

Бухти Шарм-ель-Шейха
Бухти Шарм-ель-Шейха. Тури Єгипет за оптимальними цінами!


1. Наама Бей
Це безвітряна бухта, з піщаними пляжами та відносно розчищеним від коралів дном. Для любителів поплавати на глибині вхід у море можливий за понтонами, а живих коралових рифах можна помилуватися рибками. Підводне життя бухти, звичайно ж, не настільки жваве через штучно виділений пляж, проте все ж є, на що подивитися.
Наама Бей - негласна столиця Шарм-ель-Шейха, уздовж довгої вулиці розкинулися численні ресторани, торгові центри, нічні клуби Pacha, Little Buddha, Хард Рок кафе. Неповторна атмосфера сходу панує навколо - аромати спецій і пахощів витають у повітрі, сувенірні магазинчики рясніють килимами та гобеленами ручної роботи, всілякими статуетками, фігурками, антикваріатом.

 
2. Набк Бей
Бухта знаходиться приблизно за 10 кілометрів від аеропорту Шарм-ель-Шейх. Пляжі Набк Бея приваблюють натовпи туристів своїми прекрасними та зручними пологими піщаними берегами, казковими коралами та рибами, що мешкають у морі. У бухті Набк Бей найбільш помітні часи припливів і відливів моря, а за часів відпливу море йде досить далеко. Але незважаючи на багато зручностей пляжу узбережжя Набк відомо своїми вітрами та хвилями, про що варто пам'ятати в зимові сезони.
Неподалік бухти знаходиться заповідник «Національний парк Набк», в якому можна подивитися на екзотичні рослини та птахів, що мешкають тут в умовах дикої природи. На узбережжі є багато готелів, які пропонують туристам послуги різних цінових категорій.

Бронювати Єгипет - пошук туру


 
3.Бухта Рас Ум Ель Сід
Бухта Рас-Ум-Сід з її чудовими кораловими рифами – одне з найпопулярніших місць для дайвінгу. Її назва означає у перекладі з арабської "материнський мис". Берегова лінія плавно опускається на глибину близько 20 метрів від поверхні, створюючи дайверам максимально комфортні умови для спостереження за різноманітним життям морських мешканців.
Поруч із бухтою знаходиться стіна прекрасних горгонових коралів. У численних печерах та гротах ховаються, мурени, крилатки, величезні групери та сотні скляних рибок. Під час сильних течій неподалік рифу можна зустріти зграї барракуд і тропічних ставрид. Чудовий пляж славиться величезним кораловим стовпом, що опускається на 60 метрів. Досвідчені дайвери регулярно здійснюють тут нічні занурення.
 
4. Бухта Рас Насрані
Бухта розташована неподалік головного аеропорту Шарм ель Шейха в Єгипті. Найкрасивіша бухта вражає недосвідченого глядача виглядом різнокольорових коралів та великою кількістю яскравих рибок, за якими можна спостерігати навіть не маючи спеціальних пристроїв.
Рас Насрані вважається одним із найкращих місць Шарм-ель-Шейха для тих, хто любить розглядати підводний світ Червоного моря. Вздовж берега Червоного моря Рас Насрані проходить пішохідна доріжка, якою можна прогулятися надвечір, насолоджуючись видом нічного неба з яскравими зірками.    
5. Бухта Білого Лицаря
У Шарм-ель-Шейху є маленька бухточка з гордою та гарною назвою White Knight, що в перекладі означає Білий Лицар. Вона добре захищена від вітру та хвиль, тим самим викликаючи до себе численну увагу затятих дайверів.Глибокий мальовничий каньйон, що починається на глибині 8-10 метрів і йде в глибину
приблизно 40-50 метрів своїми крутими уступами є головною підводною пам'яткою бухти Білого Лицаря.
Є тут одна дуже цікава печера, розташована на глибині 27 метрів, але новачкам не під силу підкорити її. Багато хто з дайверів прямують за маршрутом, який охоплює найяскравіші пам'ятки каньйону, а потім повертаються назад до боту.    
6. Бухта Шаркс Бей
Район та бухта Шаркс Бей – це популярне місце відпочинку з розвиненою туристичною інфраструктурою та багатим кораловим рифом на узбережжі. Тут розташовані комфортабельні готелі, широка мережа розважальних закладів (на вулиці Сохо Сквер), ресторани та сувенірні магазини. Відпочиваючим у районі Шаркс-Бей також пропонується широкий спектр водних розваг. Хоча бухта і називається «Акулею», але зустріти тут живих акул досить рідкісне явище. У Шаркс Бей пірнають найчастіше початківці дайвери і любителі поплавати на невеликих глибинах з маскою. Коралові плато тут починаються від берега.
Цей район Шарм-ель-Шейха розташований всього за 5 км від аеропорту, тому поїздка до його готелів проходить стрімко.