Все буде Україна! Тримаємося! Перемога вже скоро! @Тур Харків

Тур Харьков - турагенство горящих туров в Харькове

Тур Харків - ваша турагенція у Харкові  Працюємо!

Підписуємося на гарячі тури!

   

 

Автобусні тури у Європу - пошук туру

Еліксир кохання: Париж і Нормандія 

Ціна - 14400 гривень  -  7 днів /без нічних

Можливість приєднатись до туру по маршруту: Польща (Перемишль, Ярослав, Тарнув, Краків, Катовіце, Вроцлав, Легніца), Німеччина (Дрезден, Нюрнберг) 

День 1-й

07:00 - збір групи на з/д вокзалі у м. Львів.
07:30 - відправлення групи до Польщі.
Перетин кордону.
При наявності часу рекомендуємо відвідати Вроцлав ( 760 гривень), або трансфер до міста ( 440 гривень). Багата і бурхлива історія вписана в мури цього древнього міста. Кожен правитель приносив сюди нову культуру та архітектуру, які віками творили обличчя «міста мостів і каналів», «перлини міст», «Квітки Європи». Річка Одер блакитною стрічкою обвиває 12 мальовничих островів, на яких народився Вроцлав... і здається, що місто гойдається на її хвилях. Тумський острів - найстаріша частина міста, яка приводить у захват кожного, хто тут побував. На центральній площі, однієї з найбільших в Європі, височіє ратуша - перлина готичної силезійської світської архітектури. Під час екскурсії в Вроцлаві відчувається відразу, що життя тут вирує яскравими барвами, які створюють розкішну палітру вражень та емоцій. 

Переїзд в готель.
Поселення в готель.
Ніч в готелі.

 День 2-й

Сніданок.
Виселення з готелю.
Переїзд до Нюрнберга.
Екскурсія «Чим живе старовинний Нюрнберг» (у вартості туру).
Нюрнберг - місто німецьких ремісників, торговців і винахідників. За одну прогулянку ви встигнете дізнатися і полюбити одне з найкрасивіших міст Німеччини з фортечною стіною 15 століття, середньовічним замком, знаменитою пивоварнею і мальовничими вуличками, які зберігають легенди і таємниці міста.
У вільний час пропонуємо відвідати Баварське місто Ротенбург-на-Таубер ( 1400 гривень) - символ середньовічної Німеччини. Час тут ніби зупинився, а вузькі мостові ще зберігають легенди про шляхетних лицарів і середньовічних імператорів. Про Ротенбург-на-Таубер кажуть: маленьке місто з великою репутацією. Судіть самі: тут проживає всього 11 тисяч осіб, але щороку в це місто, розташоване в регіоні Середня Франконія, приїжджає понад три мільйони туристів. Всіх їх вабить середньовічна романтика - затишні вулички, низькі фахверкові будинку і атмосфера різдвяної казки, що панує там цілий рік.

Переїзд та поселення в готель.
Ніч в готелі.

 День 3-й

Сніданок.
Виселення з готелю.
Переїзд до Парижа.
Париж - це найелегантніша столиця світу, не схожа на решту всієї країни. Її часом називають «містом-державою». Місто всіх часів і народів, який зберіг не тільки прикмети та традиції далекого минулого, а й романтизм новітнього часу. Мало що зрівняється з французькою столицею, адже тут панує особливий дух, тут вас оточує сама історія.

Оглядова екскурсію по Парижу (у вартості тури).
Париж стає рідним з першого погляду, з першого кроку його витертою бруківкою. Паризькі прогулянки заводять у минуле, в пам'ять серця, у потаємні куточки душі. Все, що ми знаємо з розкішних фільмів і книг, – все раптом оживає і наповнює серце трепетом! Франсуаза Саган, Коко Шанель, Джо Дассен, Бріджит Бардо… Місто повсюди розвішує сигнальні прапорці чужих спогадів, скороминущість пізнавання і мерехтіння почуттів... На завершення нас чекає світ запахів і насолоди – музей духів – парфумерна фабрика Фрагонар.
У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
Прогулянка по Сені ( 720 гривень). Річкові екскурсії по Сені на прогулянкових катерах - одне з найулюбленіших розваг туристів в Парижі. І це не дивно, адже перед вами відкриється зовсім інший Париж, якого ви ніколи не побачите під час піших прогулянок по набережних. Ви побуваєте в найвідоміших місцях, але перед вами відкриються зовсім інші види! Маршрути річкових прогулянок проходять по всій центральній частині міста, повз острів Сіте, в наймальовничіші куточки Парижа. Ви зможете побачити самі знамениті мости і почути їх історію.
«Мистецтво краси – Лувр» ( 1200 гривень+ вх. квиток) - один з найбагатших музеїв у світі. Тут можна годинами милуватися роботами Леонардо Да Вінчі, Рембрандта, Тиціана, Рафаеля... Монна Ліза, Богиня Ніка, Венера Мілоська.
Вечірня програма «Вогні нічного Парижа» ( 1440 гривень), під час якої ми зможемо насолодитись красою Парижа в вечірньому вбранні... Нас будуть підкорювати і захоплювати: велична Тріумфальна Арка, чарівність моста Мірабо, Марсове поле, незрівнянні Єлисейські поля і оглядовий майданчик Трокадеро, район Ла Де Фанс, в закінченні екскурсії нас зачарує неперевершена красуня - мерехтлива Ейфелева вежа.

Поселення в готель.
Ніч в готелі.

 День 4-й

Сніданок.
Вільний день в Парижі.
У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
«Подорож в Нормандію: Руан, Довіль, Трувіль та Етрета» ( 2640 гривень). Спочатку ми відвідаємо Руан - столиця Верхньої Нормандії, місто на берегах Сени, що входить в Паризьку агломерацію. Руан по праву вважається перлиною Північної Франції з неймовірною архітектурою і багатим минулим: площа Старого ринку була свідком страти Жанни д'Арк, а чудово збережені середньовічні будинки вважаються європейським зразком стилю фахверк. Руан служив джерелом натхнення для багатьох людей мистецтва: Гюстав Флобер написав тут «Мадам Боварі», а Клод Моне створив знамениту серію імпресіоністичних пейзажів. Далі рухаємося до дивовижних пляжів курортів-близнюків Довіль і Трувіль. Курорти набули розголосу, завдяки відкритій в 1860-і роки в Довілі водолікарні, що стало залучати сюди Паризьку еліту. Пізніше тут з'явилося безліч шикарних особняків і вілл, казино, готелів в нормандському стилі, а також барів і ресторанів. Заможні парижани досі люблять їздити сюди на вихідні, щоб відпочити, пограти в гольф, теніс, покататися на конях і насолодиться безкрайніми нормандськими пляжами. На завершення ми відвідаємо одне з найкрасивіших міст Нормандії, Етрета. Широко відомий завдяки своїм мальовничим краєвидам. Бо саме тут знаходяться незвичайні скелі, що омиваються океаном. Відмінні морепродукти, красива природа і гарний настрій - гарантовані!
«Богемний Монмартр» ( 1000 гривень). Монмартр - 130-метровий пагорб на півночі Парижа. Перш за все, він знаменитий базилікою Сакре-Кер з білосніжним куполом, розташованій на вершині пагорба. Його витончені кафе, вуличні художники і приголомшливі види на Париж роблять Монмартр популярним місцем у туристів, багато з яких підіймаються сходами на головну площу перед Базилікою. Інша, найстаріша церква на пагорбі - церква Сен-П'єр-де-Монмартр, тут був заснований Орден Єзуїтів. Безліч знаменитих художників писали тут свої картини, включаючи Сальвадора Далі, Амадео Модільяні, Клода Моне, Пабло Пікассо і Вінсента Ван Гога.
«Світ мрії. Діснейленд!» ( 1040 гривень трансфер, вх. квиток оплачується дод.). Не тільки діти, але і дорослі, відвідавши це дивне місце, ніколи не зможуть його забути. Тут починаються дивні пригоди і здійснюються чудеса. Тут кожен знаходить щось захопливе для себе.
Рекомендуємо Вам відвідати знамените кабаре світу Мулен Руж (вх. квиток + шампанське 5520 гривень), це яскраво і святково, це романтично і красиво, це справжній феєрверк з найкрасивіших дівчат світу… це справжній музей. Мулен Руж - це і є Париж!

Ніч в готелі.

 День 5-й

Сніданок
Виселення з готелю.
Вільний день в Парижі.
У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
Автобусна екскурсія «Бонжур, Париж» ( 1200 гривень). Ми відвідаємо самі цікаві місця Парижу, познайомимось з головними площами та палацами. Всі вони – це не просто історії королівських перемог та звершень, а й історії кохання, та придворних інтриг. На нас чекають Великі та Малі палаци, будинок Інвалідів, фотопауза на Марсовому полі з кращим краєвид на Ейфелеву вежу, і на завершення ми обов'язково зупинимося біля нульового кілометра та прогуляємось Люксембурзьким садом. Приготуйтеся поринути в хитросплетіння доль і чарівну атмосферу Парижа!
Вежа Монпарнас ( 800 гривень) тягнеться далеко не тільки в небо, але й глибоко під землю - прямо під нею перетинаються кілька ліній метро. Вся конструкція тримається на великих бетонних палях. Більшу частину наземних приміщень займають офіси. На верхніх поверхах є різноманітні кафе і сувенірні магазини. Швидкісний ліфт дозволяє піднятися до 56 поверху всього за 38 секунд, а далі, до 59-го доведеться іти вже по сходовій клітці. З висоти відкривається унікальний вид на Париж.
«Версаль - пишність Короля-Сонця» ( 1400 гривень+ вх. квиток). Версаль - безсумнівно, один з найбільш значущих і колоритних символів Франції та чудовий палацово-парковий ансамбль. Мільйони туристів приїжджають сюди, щоб захопитися палацом, парком-словом, плодами мрій і уявою Людовика XIV - самого «довгоправлячого» французького короля, також відомого як Людовик Великий або Король-Сонце. Саме йому належала ідея перенести королівську резиденцію з Лувру в заміський палац.
«Родзинки Парижу: квартал Маре, острів Сіте та Латинський квартал» ( 1000 гривень). Спочатку ми прогуляємось самим загадковим районом Парижу – кварталом Маре, далі відвідаємо саме серце міста – острів Сіте, де сотні років чарував своєю красою легендарний Собор Паризької Богоматері. Після чого вирушимо в Латинський квартал, де нас чекають вузькі середньовічні вулички старого Парижа, Сорбонна - найвідоміший університет Франції, Паризький Пантеон, де досі знаходиться знаменитий маятник Фуко і в крипті якого покояться Вольтер, Жан-Жак Руссо, Еміль Золя, Олександр Дюма, Віктор Гюго. Ви погуляєте в Люксембурському саду, настільки улюбленому королевою Марією Медічі. А після екскурсії вам напевно захочеться покуштувати свіжої кави в найстарішому паризькому кафе, в якому офіцер Бонапарт свого часу заклав капелюх;

Переїзд в готель на території Німеччини.
Пізнє поселення в готель.
Ніч в готелі.

 День 6-й

Сніданок.
Звільнення номерів.
Переїзд до Зальцбурга. 
Оглядова екскурсія містом (у вартості туру).
Палац і парк Мірабель, музеї Моцарта, будинки Крістіана Доплера і Герберта фон Караяна, центральну вулицю Гетрайдегассе, концертні зали Festspielhäuse, монастир святого Петра, Кафедральний собор і багато іншого. В часі прогулянки по центру Зальцбурга вас не залишає відчуття нереальності того, що відбувається - так ніби ви потрапили в казку. Тут все дихає історією, тут відчувається дух Моцарта. Зальцбург вважається найзнаменитішим містом, збудованим у стилі бароко, розташованому біля північного підніжжя Альпійських гір.
У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
«Рай на землі - екскурсія на озера Зальцкаммергут» ( 1800 гривень) Екскурсія на озера, найяскравіша і дивовижна, бо завжди радує можливість доторкнутися до неймовірної краси. Це і природна краса, і неповторні пейзажі, створені людиною. Екскурсія на озера регіону Зальцкаммергут займає цілий день. Налаштуйтеся на цілий день захопливих пейзажів. Картина одна краща іншої змінюють одна одну. 
«Зальцбург на долоні» (18€ + вх. квиток). Велична фортеця Хоензальцбург, яка височіє над усім Зальцбургом і має славетну історію, що починається з XI століття, з мурів якої відкривається чудовий краєвид на місто.

Переїзд по територію Чехії.
Поселення в готель.
Ніч в готелі.

 День 7-й

Сніданок.
Виселення з готелю.
Переїзд до Польщі.
Оглядова екскурсія по Кракову (у вартості туру). Краків - колишня столиця Польщі, одне з найпрекрасніших міст Європи. Саме тут знаходиться найбільша кількість архітектурних пам'яток країни. Історичний центр Кракова внесений ЮНЕСКО до списку Всесвітньої культурної спадщини. Під час екскурсії Ви відвідаєте середньовічне Старе місто з головною площею і залишками укріплень XV ст., побачите будівлю Ягеллонського університету, заснованого в 1364 р. - одного з найбільших в Європі центрів науки і освіти, а всі дороги в Кракові ведуть до Ринкової площі, яку оточують чудові кам'яниці та палаци, колишні торгові ряди (Сукенніце). Головна святиня Кракова, в якій знаходиться один з найбільших і найкрасивіших готичних вівтарів Європи, Маріацький костел, пам'ятник архітектури XIV ст. З його вежі щогодини лунає сигнал, який є музичним символом Кракова.
У вільний час пропонуємо обід з дегустацією пива ( 1000 гривень).

Переїзд до України.
Перетин кордону.
Нічне прибуття до Львова.