Все буде Україна! Тримаємося! Перемога вже скоро! @Тур Харків

Тур Харьков - турагенство горящих туров в Харькове

Тур Харків - ваша турагенція у Харкові  Працюємо!

Підписуємося на гарячі тури!

   

 

Автобусні тури у Європу - пошук туру

Незабутній Амстердам

Ціна - 7840 гривень  -  5 днів /2 нічних

Можливість приєднатись до туру по маршруту: Польща (Перемишль, Ярослав, Тарнув, Краків, Катовіце, Вроцлав, Легніца), Німеччина (Берлін, Магдебург, Ганновер) 

День 1-й

08:30 - збір групи на з/д  вокзалі м. Львова.
09:00 - виїзд групи зі Львова.
Перетин кордону.
У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
«Краків - місто королів» (екскурсія з гідом - 640 гривень, лиш трансфер в центр міста - 240 гривень). Краків колишня столиця Польщі, одне з найпрекрасніших міст Європи. Саме тут знаходиться найбільша кількість архітектурних пам'яток країни. Історичний центр Кракова внесений до  списку Всесвітньої культурної спадщини ЮНЕСКО. Під час екскурсії Ви відвідаєте середньовічне Старе місто з головною площею і залишками укріплень XV ст., побачите будівлю Ягеллонського університету, заснованого в 1364 р., - одного з найбільших в Європі центрів науки і освіти, а всі дороги в Кракові ведуть до Ринкової площі, яку оточують чудові кам'яниці та палаци, колишні торгові ряди (Сукенніце). Головна святиня Кракова, в якій знаходиться один з найбільших і найкрасивіших готичних вівтарів Європи, Маріацький костел, пам'ятник архітектури XIV ст.
З його вежі щогодини лунає сигнал, який є музичним символом Кракова.
Екскурсія в Вавель ( 840 гривень) - найкращий пам'ятник ренесансної культури, який був створений найвідомішими європейськими майстрами. Саме в цьому замку зібрана унікальна колекція гобеленів і найдорожча колекція східного мистецтва.
Пропонуємо обід з дегустацією пива ( 1000 гривень).
Торговий центр Bonarka в Кракові ( 440 гривень трансфер) - один з найбільших шопінг-центрів в Європі, він був відкритий в листопаді 2009 року. На його території, що займає площу 91000 кв.м., розташувалося 270 магазинів і бутиків відомих польських і зарубіжних дизайнерів. Серед представлених марок - Pierre Cardin, C&A, Zara, H&M, Peek&Cloppenburg, Sephora, EMPiK і т.д. Крім того, працює безліч кафе, ресторанів і двадцятизальний кінотеатр. У центрі також знаходиться супермаркет для дому та ремонту Leroy Merlin і єдиний в Кракові супермаркет Auchаn.

Переїзд по території Польщі і Німеччини.
 

День 2-й

Прибуття до Берліна.
Пішохідна екскурсія по Берліну (у вартості туру).
Його з упевненістю можна назвати одним з найдивовижніших та найяскравіших міст Європи. Кожен, хто приїжджає до Берліна, так чи інакше неминуче потрапляє під магічну чарівність цього міста, його живого і невимушеного шарму. Колишня столиця Пруссії, «Третього Рейху», НДР, а нині - об'єднаної Німеччини, місто театрів і музеїв. На нас чекають: Музейний острів, зовнішній Огляд головного Кафедрального собору, історичний район Берліну – район церкви Святого Миколая, Червона ратуша, фонтан Нептуна та церква Святої Марії.
У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
Екскурсія «Погляд крізь час» ( 1000 гривень). Під час цієї екскурсії ми познайомимось з головними символами міста: Брандербурзські ворота, Берлінський парламент – Рейхстаг, меморіальна церква Кайзера Вільгельма, колона Перемоги, Пам’ятник Холокосту, посольський квартал. Маршрут дає можливість ближче познайомитись з багатомільйонним містом та його історією.
«Обід в німецькій пивній» ( 1240 гривень). Як найкраще провести час в Німеччині? Звичайно, з пивом! У німців справжній культ пива - це головний напій на всіх святах. Отже, запрошуємо до справжнього берлінської пивовара Markus Bräu, спробувати кілька видів знаменитого напою з найсмачнішою Рулькою! 
Екскурсія «Вечірній Берлін» ( 800 гривень). Прогресивний і волелюбний Берлін ввечері розкривається на повну. Крім насолоди від атмосфери вечірньої столиці, Ви, звичайно, отримаєте задоволення від побачених пам'яток.

Переїзд в готель.
Ніч в готелі.
 

День 3-й

Сніданок.
Виселення з готелю.
Переїзд до Амстердама.
У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
По приїзду оглядова екскурсія ( 800 гривень). Незабутнє, казкове місто будиночків що танцюють, каналів і мостів чекає ВАС! Ми погуляємо по вулицях міста, дізнаємося всі секрети архітектури. Побачимо незвичайні дворики. Дізнаємося історію виникнення цього красивого місця. Побачимо головні площі міста - Дам, монетну площу, площу Рембрандта і площу трьох головних музеїв. Відвідаємо відомий на весь світ плавучий квітковий ринок і ви отримаєте рекомендації, як правильно вибирати цибулинки знаменитих голландських тюльпанів. Можна багато писати про Амстердам, намагаючись розповісти про його винятковості. Але це місто треба побачити, відчути, вдихнути, розгледіти. Ніякі слова не передадуть його красу, особливість і неповторність! Амстердам не схожий ні на одне місто в Європі!
«Голландський фольклор Заанс Сханс та Волендам» ( 1400 гривень). У селі Заансе Сханс можна буде подивитися як в симпатичних зелених сільських будиночках робиться твердий голландський сир і знамениті дерев'яні черевики - кломпи, а п'ять старовинних вітряків прикрашають береги ріки Zaan. Млин в Нідерландах - це життя. Один млин розпилює дошки, інший - збиває масло, третій - виробляє знамениту заанську гірчицю, четвертий робить фарби... Далі нас чекає знайомство із  невеличким рибальським селищем – Волендам. Саме тут у нас буде можливість скуштувати малосолений оселедець і надзвичайно смачний копчений вугор, приготованого за старовинними рецептами!
Прогулянка на кораблику по каналах Амстердаму ( 920 гривень). 
«Королівський парк квітів Кекенхоф» (період відвідування парку 23.03.2023 - 14.05.2023) (дор. - 1520 гривень; діти від 4-11 років - 1240 гривень). Кекенхоф - найбільший в Європі парк квітів, який займає територію в 38 гектарів. Тому він відомий під назвою «Сад Європи». Уявіть лише це чудове видовище! Величезні поля з тюльпанів більш як 100 сортів, які висаджені ідеально рівними різноколірними смугами, що йдуть прямо в горизонт; казкові сади з розкішними квітковими експозиціями з тюльпанів, гіацинтів, нарцисів, фрезій, ірисів і інших чудових весняних квітів, розташованих між могутніх, розлогих дубів і кленів, квітучих сакур, фонтанів, мощених доріжок, альтанок і лавок, акуратних газонів та алей, річок і ставків з лебедями і качками.
 «Вечірній Амстердам» ( 800 гривень). Вічно юний, що притягує і зачаровує. Слава про бурхливе нічне життя Амстердама збирає любителів повеселитися з усього світу. Він манить нас, зачаровує, розкриває свої таємниці... Сьогодні Амстердам є столицею вечірніх розваг Західної Європи, залишивши позаду навіть Мілан, Париж і Лондон. Як тільки настає темрява, запалюється безліч неонових вогнів, жителі столиці і туристи збираються біля популярних тусовочних місць. Вечірка починається...

Нічний переїзд до Дрездена.
 

День 4-й

Прибуття до Дрездена.
Оглядова екскурсія по Дрездену ( 800 гривень). За пару годин ви побачите, дізнаєтеся і відчуєте все найважливіше і цікавіше в історичному центрі Дрездена. Ви пізнаєте місцеву історію і пам'ятки з суто мистецтвознавчої перспективи, що, своєю чергою, пробудить в вас інтерес для продовження знайомства з Дрезденом.
У вільний час пропонуємо одну з найкрасивіших екскурсій Неймовірна Саксонська Швейцарія ( 1400 гривень), що дозволяє Вам познайомитися з таємничим прикордонним районом Богемії і Саксонії, який завдяки своїй унікальній природі, химерними скелями, водоспадами, річками, приголомшливими фортецями, оглядовими майданчиками і затишними селами не випадково отримав назву Саксонська Швейцарія.

Переїзд до Праги.
Оглядова екскурсія «Вуличками Старого міста» (у вартості туру).
Ця екскурсія дозволить Вам в короткий час ознайомитися з історичними районами Праги та її чудовими пам'ятками архітектури. Ви пройдете лабіринтами вуличок Старого міста, і побуваєте в найкрасивіших місцях міста: на Вацлавській і Староміській площах, на Карловому мості. Ви побачите знаменитий Орлой - празькі куранти, Тинський собор, будинок, де народився письменник Франц Кафка. На Карловому мості, приклавши руку до скульптури Яна Непомуцького, Ви загадаєте бажання, яке, згідно з легендами, обов'язково збудеться.
У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
Прогулянка по Влтаві ( 1240 гривень). Після прогулянок по історичній Празі ми прийдемо до берега Влтави, де Вас чекатиме затишний катер з кондиціонером. Вам запропонують довгоочікуваний аперитив і шведський стіл з широким вибором холодних закусок і гарячих страв. Під цікаві розповіді гіда Ви зробите двогодинну прогулянку по Влтаві, милуючись неймовірної краси видами історичних пам'ятників і будівель по берегах, таких як Рудольфінум, Карлів міст, величний Празький замок, Національний театр, Вишеград і ін.;
Королівська Прага: Градчани та Празький Град ( 760 гривень). Хоч яке привабливе не було Старе місто, неможливо уявити собі відвідування чеської столиці без Градчан і Празького Граду. На висоті одного з празьких пагорбів Ви оціните велич і розмах задумів видатних правителів древньої Богемії. Панорама міста з висоти Страгівського монастиря - так починається наша друга прогулянка, адже саме цю екскурсію ми завжди рекомендуємо крім оглядової. Паломницьке місце - Празька Лорета, дорогоцінний Новий Світ, сторінки політичної історії Чеської Республіки, це лише преамбула до головного - візиту в королівську, а нині президентську резиденцію країни.
Легенди та міфи Праги ( 760 гривень). Мощені каменем вулички, довгі тіні, що падають від ліхтарів, що горять і темні обриси готичних соборів. Це чарівна Прага, місто, овіяне численними легендами та міфами, що виникли за його тисячолітню історію. Запрошуємо слідами міфічних істот та легендарних жителів Праги в таємні місця, які створюють неповторний колорит міста над Влтавою.

Поселення в готель.
Ніч в готелі.
 

День 5-й

Сніданок.
Виселення з готелю.
Переїзд до Львова.
По дорозі пропонуємо оглядову екскурсію в м. Брно ( 600 гривень). Брно - історичний центр Моравії. Другий за величиною місто країни після Праги. Це один з основних економічних центрів Чеської Республіки.

Перетин кордону.
Повернення до Львова (в залежності від проходження кордону).