Все буде Україна! Тримаємося! Перемога вже скоро! @Тур Харків

Тур Харьков - турагенство горящих туров в Харькове

Тур Харків - ваша турагенція у Харкові  Працюємо!

Підписуємося на гарячі тури!

   

 

Автобусні тури у Європу - пошук туру

Зустрінемось в Парижі!

Ціна - 12600 гривень  -  6 днів /без нічних

Можливість приєднатись до туру по маршруту: Угорщина (Ньїредьгаза, Будапешт), Австрія (Відень, р-н Лінц, Зальцбург), Німеччина (Мюнхен, Аугсбург, Ульм) 

День 1-й

06:30 - збір групи на з/д вокзалі м. Львова.
07:00 - виїзд із Львова. 
Можливо приєднатися до туру в містах: Стрий, Мукачево.
Перетин кордону.
Угорщина - країна з багатою, унікальною історією. Розташована в самому центрі Європи.

Переїзд до Будапешта.
У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
«Будапешт - місто контрастів» ( 760 гривень).  Ви пройдетеся по вуличках старої Буди, дізнаєтеся про історію міста, помилуєтеся видами.  На екскурсії Ви побачите Будайську фортецю, Рибацький бастіон, собор Матяша, пам'ятник св. Іштвану, чумний стовп, будівлю колишнього міністерства Фінансів, Кармелітський монастир, палац графів Шандор - зараз резиденція президента Угорщини, королівський палац, звідки відкривається фантастична панорама на Пешт, найбільшу європейську річку – Дунай, ланцюговий міст імені Сечені, парламент.
Прогулянку по Дунаю на кораблику (дор. - 1160 гривень, діти до 11.99 років - безкоштовно) - під час екскурсії перед Вами відкриється панорама, яка вважається частиною Всесвітньої культурної спадщини: 9 мостів через Дунай, фортечна гора з Королівським палацом, а також набережна у святковій ілюмінації.

Переїзд в готель на території Угорщини.
Поселення в готелі.
Ніч в готелі.

 День 2-й

Сніданок.
Звільнення номерів.
Переїзд до Зальцбурга. 
Оглядова екскурсія містом (у вартості туру).
Палац і парк Мірабель, музеї Моцарта, будинки Крістіана Доплера і Герберта фон Караяна, центральну вулицю Гетрайдегассе, концертні зали Festspielhäuse, монастир святого Петра, Кафедральний собор і багато іншого. В часі прогулянки по центру Зальцбурга вас не залишає відчуття нереальності того, що відбувається - так ніби ви потрапили в казку. Тут все дихає історією, тут відчувається дух Моцарта. Зальцбург вважається найзнаменитішим містом, збудованим у стилі бароко, розташованому біля північного підніжжя Альпійських гір.
У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
«Рай на землі - екскурсія на озера Зальцкаммергут» ( 1800 гривень). Екскурсія на озера, найяскравіша і дивовижна, бо завжди радує можливість доторкнутися до неймовірної краси. Це і природна краса, і неповторні пейзажі, створені людиною. Екскурсія на озера регіону Зальцкаммергут займає цілий день. Налаштуйтеся на цілий день захопливих пейзажів. Картина одна краща іншої змінюють одна одну. 
«Зальцбург на долоні» (18€ + вх. квиток). Велична фортеця Хоензальцбург, яка височіє над усім Зальцбургом і має славетну історію, що починається з XI століття, з мурів якої відкривається чудовий краєвид на місто.

Поселення в готель на території Німеччини.
Ніч в готелі.

 День 3-й

Сніданок.
Звільнення номерів. 
Переїзд до Франції в м. Париж. 
Париж - це сама елегантна столиця світу, не схожа на решту всієї країни. Її часом називають «містом-державою». Місто всіх часів і народів, який зберіг не тільки прикмети та традиції далекого минулого, а й романтизм новітнього часу. Мало що зрівняється з французькою столицею, адже тут панує особливий дух, тут вас оточує сама історія.

Запрошуємо на оглядову екскурсію по Парижу (у вартості тури).
Париж стає рідним з першого погляду, з першого кроку його витертою бруківкою. Паризькі прогулянки заводять у минуле, в пам'ять серця, у потаємні куточки душі. Все, що ми знаємо з розкішних фільмів і книг - все раптом оживає і наповнює серце трепетом! Франсуаза Саган, Коко Шанель, Джо Дассен, Бріджит Бордо... Місто повсюди розвішує сигнальні прапорці чужих спогадів, скороминущість пізнавання і мерехтіння почуттів...
У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії:
Прогулянка по Сені ( 720 гривень). Річкові екскурсії по Сені на прогулянкових катерах - одне з найулюбленіших розваг туристів в Парижі. І це не дивно, адже перед вами відкриється зовсім інший Париж, якого ви ніколи не побачите під час піших прогулянок по набережних. Ви побуваєте в найвідоміших місцях, але перед вами відкриються зовсім інші види! Маршрути річкових прогулянок проходять по всій центральній частині міста, повз острів Сіте, в наймальовничіші куточки Парижа. Ви зможете побачити самі знамениті мости і почути їх історію.
«Мистецтво краси – Лувр» ( 1200 гривень + вх. квиток) - один з найбагатших музеїв у світі. Тут можна годинами милуватися роботами Леонардо Да Вінчі, Рембрандта, Тиціана, Рафаеля... Монна Ліза, Богиня Ніка, Венера Мілоська.  
«Богемний Монмартр» ( 1000 гривень). Монмартр - 130-метровий пагорб на півночі Парижа. Перш за все, він знаменитий базилікою Сакре-Кер з білосніжним куполом, розташованій на вершині пагорба. Його витончені кафе, вуличні художники і приголомшливі види на Париж роблять Монмартр популярним місцем у туристів, багато з яких підіймаються сходами на головну площу перед Базилікою. Інша, найстаріша церква на пагорбі - церква Сен-П'єр-де-Монмартр, тут був заснований Орден Єзуїтів. Безліч знаменитих художників писали тут свої картини, включаючи Сальвадора Далі, Амадео Модільяні, Клода Моне, Пабло Пікассо і Вінсента Ван Гога.
Вечірня програма «Вогні нічного Парижа» ( 1440 гривень), під час якої ми зможемо насолодитись красою Парижа в вечірньому вбранні... Нас будуть підкорювати і захоплювати: велична Тріумфальна Арка, чарівність моста Мірабо, Марсове поле, незрівнянні Єлисейські поля і оглядовий майданчик Трокадеро, район Ла Де Фанс, в закінченні екскурсії нас зачарує неперевершена красуня - мерехтлива Ейфелева вежа.

Поселення в готель.
Ніч в готелі.

 День 4-й

Сніданок.
Звільнення номерів. 
Вільний час в Парижі.
У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
Автобусна екскурсія «Бонжур, Париж» ( 1200 гривень). Ми відвідаємо самі цікаві місця Парижу, познайомимось з головними площами та палацами. Всі вони – це не просто історії королівських перемог та звершень, а й історії кохання, та придворних інтриг. На нас чекають Великі та Малі палаци, будинок Інвалідів, фотопауза на Марсовому полі з кращим краєвидом на Ейфелеву вежу, і на завершення ми обов'язково зупинимося біля нульового кілометра та прогуляємось Люксембурзьким садом. Приготуйтеся поринути в хитросплетіння доль і чарівну атмосферу Парижа!
Вежа Монпарнас ( 800 гривень) тягнеться далеко не тільки в небо, але й глибоко під землю - прямо під нею перетинаються кілька ліній метро. Вся конструкція тримається на великих бетонних палях. Більшу частину наземних приміщень займають офіси. На верхніх поверхах є різноманітні кафе і сувенірні магазини. Швидкісний ліфт дозволяє піднятися до 56 поверху всього за 38 секунд, а далі, до 59-го доведеться іти вже по сходовій клітці. З висоти відкривається унікальний вид на Париж.
«Версаль - пишність Короля-Сонця» ( 1400 гривень + вх. квиток). Версаль - безсумнівно, один з найбільш значущих і колоритних символів Франції та чудовий палацово-парковий ансамбль. Мільйони туристів приїжджають сюди, щоб захопитися палацом, парком-словом, плодами мрій і уявою Людовика XIV - самого «довгоправлячого» французького короля, також відомого як Людовик Великий або Король-Сонце. Саме йому належала ідея перенести королівську резиденцію з Лувру в заміський палац.
«Світ мрії. Діснейленд!» ( 1040 гривень трансфер, вх. квиток оплачується дод.). Не тільки діти, але і дорослі, відвідавши це дивне місце, ніколи не зможуть його забути. Тут починаються дивні пригоди і здійснюються чудеса. Тут кожен знаходить щось захопливе для себе.

Переїзд на територію Німеччини. 
Поселення в транзитний готель.
Ніч в готелі.

 День 5-й

Сніданок.
Виселення з готелю. 
Переїзд до Мюнхена. 
Оглядова екскурсія «Мюнхен - перлина Німеччини» (у вартості туру).
Мюнхен називають жителі Німеччини, Німецьким Римом або НЕ гласною столицею Німеччини. Мюнхен - це багатогранне, компактне і самобутнє місто Німеччини. Це третє місто Німеччини за кількістю жителів, після Берліна і Гамбурга, однак за популярністю поступається лише столиці Німеччини-Берліну. Він притягує щороку до 10 мільйонів туристів, бізнесменів, любителів мистецтва і культури. Мюнхен місто з багатим минулим, історичною та культурною спадщиною, насиченою сучасним життям.
У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
Автобусна гранд-екскурсія по Мюнхену ( 920 гривень). Їдемо на правий берег Ізару, в красивий квартал, де жили Рентген, Дизель, фізик Ом, будівля парламенту, баварський національний музей, уряд, потім річний палацово парковий ансамбль Німфенбург, де проживає останній прямий нащадок Віттельсбахов, фотопауза, потім їдемо до Олімпійського парку і на територію БМВ, фотопауза, потім каартал богеми Швабинг, де жили Ленін, Троцький, Кандинський і т.д.
«Мюнхен - старе місто» ( 760 гривень)... Насолоджуючись екскурсією по Старому Мюнхену, ми відправимося в подорож у часі і дізнаємося, як розвивалося і змінювалося місто століття за століттям. Екскурсія познайомить вас не тільки з архітектурними перлинами Мюнхена, але і з традиціями міської ринкової торгівлі, пивоваріння, з унікальними звичаями одного з найкрасивіших міст Німеччини.
«Мюнхен - пивна столиця» ( 1040 гривень/ 840 гривень). Під час екскурсії Ви дізнаєтесь про шість головних пивоварень міста: Löwenbräu, Spaten, Augustiner, Hackerpschorr, почуєте про історію їх виникнення і про сучасну діяльність. Також ми зупинимося в найприємнішій і найцікавішій за антуражем пивній і спробуємо кілька сортів пива та смачно повечеряємо.

Переїзд в готель на території Чехії.
Ніч в готелі.

 День 6-й

Сніданок.
Звільнення номерів.
У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
Прогулянка по Влтаві ( 1240 гривень). Після прогулянок по історичній Празі ми прийдемо до берега Влтави, де Вас чекатиме затишний катер з кондиціонером. Вам запропонують довгоочікуваний аперитив і шведський стіл з широким вибором холодних закусок і гарячих страв. Під цікаві розповіді гіда Ви зробите двогодинну прогулянку по Влтаві, милуючись неймовірної краси видами історичних пам'ятників і будівель по берегах, таких як Рудольфінум, Карлів міст, величний Празький замок, Національний театр, Вишеград і ін.
Королівська Прага: Градчани та Празький Град ( 760 гривень). Хоч яке привабливе не було Старе місто, неможливо уявити собі відвідування чеської столиці без Градчан і Празького Граду. На висоті одного з празьких пагорбів Ви оціните велич і розмах задумів видатних правителів древньої Богемії. Панорама міста з висоти Страгівського монастиря - так починається наша друга прогулянка, адже саме цю екскурсію ми завжди рекомендуємо крім оглядової. Паломницьке місце - Празька Лорета, дорогоцінний Новий Світ, сторінки політичної історії Чеської Республіки, це лише преамбула до головного - візиту в королівську, а нині президентську резиденцію країни.
Легенди та міфи Праги ( 760 гривень). Чарівна Прага, місто, овіяне численними легендами та міфами, що виникли за його тисячолітню історію. Запрошуємо слідами міфічних істот та легендарних жителів Праги в таємні місця, які створюють неповторний колорит міста над Влтавою. Це особлива авторська екскурсія від надзвичайного екскурсовода.

Переїзд територією Польщі.
Перетин кордону.
Нічне прибуття до Львова.