Все буде Україна! Тримаємося! Перемога вже скоро! @Тур Харків

Тур Харьков - турагенство горящих туров в Харькове

Тур Харків - ваша турагенція у Харкові  Працюємо!

Підписуємося на гарячі тури!

   

 

Автобусні тури у Європу - пошук туру

Я люблю тебе Венеція...

Ціна - 10680 гривень  -    5 днів /без нічних

Можливість приєднатись до туру по маршруту: Польща (Ярослав, Тарнув, Краків, Катовіце)  

 День 1-й

07:00 - збір групи на з/д вокзалі м. Львова.
07:30 - виїд групи на території Польщі.
Перетин кордону.
При наявності часу, пропонуємо факультативно:
Оглядова екскурсія по Кракову (16€), трансфер в центр Кракова ( 240 гривень).
Краків колишня столиця Польщі, одне з найпрекрасніших міст Європи. Саме тут знаходиться найбільша кількість архітектурних пам'яток країни. Історичний центр Кракова внесений ЮНЕСКО до списку Всесвітньої культурної спадщини. Під час екскурсії ви відвідаєте середньовічне Старе місто з головною площею і залишками укріплень XV ст.,побачите будівлю Ягеллонського університету, заснованого в 1364 р., одного з найбільших в Європі центрів науки і освіти, а всі дороги в Кракові ведуть до Ринкової площі, яку оточують чудові кам'яниці та палаци, колишні торгові ряди (Сукенніце). Головна святиня Кракова, в якій знаходиться один з найбільших і найкрасивіших готичних вівтарів Європи - Маріацький костел, пам'ятник архітектури XIV ст. З його вежі щогодини лунає сигнал, який є музичним символом Кракова. 
Туристам, які не обирають перераховані варіанти, пропонуємо вільний час в торговому центрі.

Переїзд в транзитний готель на території Чехії.
Ночівля.

 День 2-й

Сніданок.
Звільнення номерів. 
Переїзд у «Відень – столицю розкоші»
Екскурсія містом «Розкішний Відень» - столицю блискучої імперії, міста палаців і величних площ, мальовничих вуличок і численних скверів. Відень - стародавнє місто з гучним ім'ям, яке пробуджує мрії. Тут творили великі композитори: Бетховен, Моцарт, Гайдн, Штраус. Тут завжди звучить вальс, а знамениті віденські бали потрясли вже не одне покоління людей. Відень ... Пишний і помпезний, легковажний і веселий ... І всі ці епітети абсолютно справедливо підходять до одного з найкрасивіших міст світу. Відень багатоликий і багатогранний, і кожен лик і кожна грань - прекрасні. Під час пішохідної екскурсії Ви побачите дивовижні площі Марії Терезії, музеї, Площу Героїв, зимову резиденцію Габсбургів - палац Хофбург, Королівські стайні, собор Петра і Павла, диво середньовічної архітектури - кафедральний собор Св. Стефана, Віденську Оперу.
У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
Імператорський палац Шонбрунн ( 440 гривень тільки трансфер) - це літня резиденція австрійських імператорів і улюблений палац Марії Терезії. 
Блискучий Відень ( 760 гривень). Ратуша, біржа, університет, державна опера, Бургтеатр, парламент, музеї - Відень привертає до себе увагу туристів своїми чудовими будинками, парками та іншими пам'ятками. Ринг представляє з себе підкову, обидва кінці якої виходять до каналу, таким чином набережна як би замикає ринг. Під час автобусно-пішохідної екскурсії ми також побачимо найвеселіший будинок Відня - Будинок Хундертвассера. В кінці відвідаємо Палац Бельведер - одну з головних визначних пам'яток Відня.   
«Легенди Відня» ( 760 гривень) - це прогулянка по вузьких середньовічних вуличках міста, які оповиті легендами. Початок у Собору св. Стефана - легенди, які пов'язані з Собором, також будинок, в якому проживав знаменитий австр. композитор - В. А. Моцарт, далі можна побачити будинок, де відображена фреска 16 в., на якій корова грає в шахи, і потім на вул. Шойнлатернегассе - легенда про Василіска, далі побачимо затишний дворик монастиря св. Хреста, грецький квартал і музиканта Августина, грецьку Церква, єврейський квартал, і закінчується екскурсія блія танцюючого годинника - ANKER UHR.
Золота скарбниця Габсбургів ( 760 гривень + вх. квитки оплачуються додатково) - музей, який без сумніву можна назвати одним з кращих в світі зборів християнських реліквій. Він знаходиться в палаці Хофбург - місце перебування австрійського імператорського двору.

Переїзд на територію Італії.
Ночівля.

 День 3-й

Сніданок.
Звільнення номерів.
Переїзд у Венецію..
Вітаємо, Ви у казковій Венеції, у місті, де народжується мрія..
Відправлення на кораблику до Венеції + в'їзд в туристичну зону ( 1000 гривень в дві сторони).
Екскурсія оглядова по Венеції. (дор. - 640 гривень; діти до 11.99 років - 360 гривень).
Венеція, велична і зваблива, як дорогоцінна чаша в безодні вод... Колись була одним з найвпливовіших міст в Європі і називалася «королевою Адріатики». 118 островів, 160 каналів, 400 мостів... Краще за все гуляти по Венеції пішки, переходячи через мости. Непотопаюче і ультра відоме місто-музей, Венеція тепер живе і дихає для туристів, режисерів, художників... Венеція - казкове місто на воді , де замість вулиць - канали, а замість звичних мешканців мегаполісу автомобілів і мотоциклів - вапаретто і гондоли. Венеція - дивне і незрозуміле місто в світі...
У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
Пропонуємо здійснити романтичну прогулянку на гондолі (дор. - 1040 гривень; діти до 11.99 років - 840 гривень). Щоб отримати справжнє задоволення від перебування в Венеції, радимо прогулятися по місту на гондолі. Цей традиційний човен має дуже давню історію, але до сих пір користується шаленою популярністю. Саме з гондол відкриваються кращі види на пам'ятки Венеції і «місто-на-воді» розкривається повністю.
Острови лагуни - колорьова Венеція! (дор. - 1560 гривень; діти до 11,99 р. - 1160 гривень; проїзд на катері + екскурсії з гідом).
Мурано - відомий у всьому світі за виробництвом художніх виробів з кольорового скла. Відвідаєм майстерню, де досвідчений склодув (безкоштовно) прямо на ваших очах як за помахом чарівної палички, перетворить шматок розтопленого скла в прекрасний предмет. Ця вистава, захопить і здивує не тільки дітей, а й дорослих. Самому сміливому, надасться можливість показати особисту здатність «склодува», зробити якийсь предмет. Емоції і неповторні враження забезпечені! Після демонстрації ви зможете відвідати (безкоштовно) музей скла, а також виставкові зали відомих майстрів-склодувів і походити по численних магазинах в пошуках неповторного сувеніра. Мурано подарує Вам незабутні спогади і ексклюзивні подарунки. 
Бурано - відомий з давніх часів своїми прекрасними мереживами, а також яскраво оздобленими будиночками. Яскравість фарб просто приголомшує, своєю контрастністю, але будиночки пофарбовані не просто так, на цей рахунок є кілька пояснень. Вам вже цікаво? Тоді ми вам про це розповімо. У деяких магазинах можна побачити, як старі досвідчені майстрині роблять найтонші мережива, ця робота вимагає величезного терпіння і майстерності. Спробуйте знамените місцеве печиво «Buranello", а в їх ресторанах свіжо виловлену рибу. Тут ви будете здивовані не тільки яскравими квітами будинків ну і тим, що по маленьким вузьких каналах пливуть не тільки приватні рибальські човники, а також лебеді та дикі качки.
Екскурсія по Гранд-Каналу - головній вулиці Венеції ( 1440 гривень). Ви не пошкодуєте, що вибрали дану прогулянку, це найкращий спосіб познайомитися з самими романтичними місцями Італії і насолодитися найкрасивішим водним шляхом в світі! Вам необхідно влаштуватися в затишному вапоретто і зануритися в історичну атмосферу Венеції і милуватися надзвичайно красивими видами на місто і його незрівнянну архітектуру. Весь шлях по цьому каналу усипаний витонченими зразками пишних епох бароко і ренесансу. Найпрекрасніші, найпоказовіші палаци Венеції знаходяться саме тут, на Гранд-Каналі, де раніше жили найбагатші з багатих, де кожен будинок - світове ім'я - будинок Дездемони, Палаццо, де знімав поверх Байрон, або де поселили Джордано Бруно, десь тут провів залишок своїх днів Ріхард Вагнер. Ми побачимо ці палаци, повільно пропливають ланцюжком перед поглядом, з борта приватного катера-таксі (пішки неможливо), і ви зрозумієте, чому Венецію називають найдивовижнішим містом світу. Під час прогулянки у вас буде відмінна можливість зробити безліч чудових фотографій.
Відвідування з гідом Палацу Дожів ( 760 гривень + вх. кв. оплачується додатково). Жива легенда і візитна картка Венеції - Палац Дожів, нестаріючий символ минулої величі і влади Венеціанської республіки. Саме Палац Дожів - резиденція правителів Венеції, місце засідання Великої ради, Сенату і Верховного суду - століттями зустрічав всіх гостей, що прибувають з моря.

Поселення в готель.
Ночівля.

 День 4-й

Сніданок.
Виселення з готелю.
Вільний день.
Рекомендуємо поїздку до Верони - «Столицю закоханих» ( 1240 гривень). Це місто короля остготів Теодоріха і безсмертних закоханих Ромео і Джульєтти. Про них нагадують будинок Монтеккі та будинок Капулетті, в дворику якого стоїть бронзовий пам'ятник Джульєтті. Кажуть, якщо доторкнутись до красуні, успіх в коханні гарантовано, а поцілунок під знаменитим балконом - мрія багатьох закоханих пар, які залишають на стінах будинку свої автографи у вигляді сплетених разом імен та сердечок.

Вільний час у Вероні.  
Рекомендуємо поїздку на озеро Гарда ( 760 гривень, проїзд громадським транспортом в ціні). Озеро Гарда - місце незвичайної краси. Воно займає перше місце серед італійських озер не тільки за розміром, але і за різноманітністю. Скелясті гори поєднуються тут з піщаними пляжами і екзотичними рослинами. Озеро по праву вважають найчистішим озером в Європі. Ну і, звичайно, крім цього на берегах знаходиться велика кількість цікавих містечок, серед яких найпривабливішим є Пєскера дель Гарда - казковий курорт.

Переїзд в транзитний готель на території Угорщини.
 

День 5-й

Сніданок.
Звільнення номерів.
При наявності часу пропонуємо відвідати і зробити найкраще фото на фоні найвідвідуванішого міста світу - Будапешт:
Гора Геллерт ( 360 гривень). З гори, висотою понад 230 м., мандрівникам вдасться помилуватися Будапештом, Дунаєм, островом Маргіт. Гора цікава цитаделлю (раніше виконувала роль спостережного пункту, а сьогодні - зони відпочинку з пивним баром і рестораном), а також купальнею, що знаходиться у її підніжжя. Варто зазначити, що територія гори - своєрідний парк, відповідний для прогулянок і активних ігор. 

Перетин кордону.
Повернення в Україну.