Все буде Україна! Тримаємося! Перемога вже скоро! @Тур Харків

Тур Харьков - турагенство горящих туров в Харькове

Тур Харків - ваша турагенція у Харкові  Працюємо!

Підписуємося на гарячі тури!

   

Колекціонуєш фото з подорожей? Подобається фотографувати всіх і все? Твої фото збирають в соцмережах тисячі лайків і репостів?
Приймай участь у  новому проекті від національного туроператора TPG та всеукраїнського телеканалу ICTV –  «TPG – краще разом»!
Автор найпопулярнішого фото, що зібрало найбільшу кількість лайків на сайті www.ictv.tpg.ua, отримає приз –  путівку на відпочинок за кордоном!

Бажаєш виграти путівку своєї мрії? Отже:
1. Авторизуєшся через свій акаунт Facebook  на сайті www.ictv.tpg.ua.
2. Натискаєш «Взяти участь», заповнюєш поля та завантажуєш свою найбільш креативну фотографію, що відповідає темі конкурсного тижня, на сайт www.ictv.tpg.ua. Тему тижня щовівторка задає ведучий у програмі "Ранок у Великому місті" на ICTV.
3. Робиш репост профіля зі своєю фотографією в Facebook з текстом «Підтримай моє фото на www.ictv.tpg.ua» та обов'язково з хештегом #TPGразомкраще».
4. Збираєш лайки в профілі своєї фотографії на www.ictv.tpg.ua.
5. Чекаєш найближчий вівторок, вмикаєш «Ранок у Великому місті» на ICTV і бачиш, як в прямому ефірі телеведучий заходить в твій Facebook-аккаунт і пише саме тобі в мessenger: «Ви стали переможцем тижня!».

Свій приз переможець може вибрати з декількох пропозицій від туроператора TPG і отримати його безкоштовно!

Після оголошення результатів конкурсного періоду,  знімальна група каналу ICTV щотижня відправляється в гості до переможця,  щоб зняти про нього справжній репортаж, який покажуть у четвер в програмі «Ранок у Великому місті» на ICTV!

Конкурс триває з 05.06.2018 по 28.12.2018.

Щотижня найкреативніший мандрівник отримує свою заслужену путівку від туроператора TPG в подарунок, а до кінця року в подорож вирушать 28 щасливчиків!