Все буде Україна! Тримаємося! Перемога вже скоро! @Тур Харків

Тур Харьков - турагенство горящих туров в Харькове

Тур Харків - ваша турагенція у Харкові  Працюємо!

Підписуємося на гарячі тури!

   

Cхідні базари Шарджі – це справжня подорож у часі, занурення в культуру і вивчення багатої історії та традицій емірату. Ми обрали п’ять обов’язкових для відвідування місць:

  1. Сук Аль Арса– один з найстаріших ринків Шарджі. Прогулюючись вузькими коридорами, ви перенесетесь на декілька сторіч назад і зможете відчути справжній східний колорит. Рекомендуємо звернути увагу на продукцію місцевих ремісників, антикваріат і оригінальні сувеніри.

 

  1. Сук Аль Шанасія– новий ринок, що побудований на місці старовинного базару Аль Шанасія. Придивіться до килимів ручної роботи, арабських кавоварок та традиційного одягу.

 

  1. Центральний ринок– найбільший та найвідоміший ринок у Шарджі. Він складається з двох будівель, що оснащені кондиціонерами та з'єднані внутрішніми пішохідними місточками. Цей ринок налічує більше 600 магазинів, де продається все: від золота і предметів антикваріату до електроніки та товарів для дому.

 

  1. Аль Джубайль– сучасний продуктовий ринок, один з найбільших на Близькому Сході. Крім того, що тут можна купити свіже м'ясо, рибу, фрукти та овочі, сюди варто зазирнути на рибний аукціон. Він проходить щодня о 15 годині та являє собою незвичне для європейського ока видовище з шумом, криками та заворожуючим процесом торгівлі.

 

  1. Ринок Сакр– історично тут продавали текстиль та золото, однак сьогодні торговельні точки цього ринку пропонують все: від спецій та кальянів до пошиття весільного одягу та косметики