Все буде Україна! Тримаємося! Перемога вже скоро! @Тур Харків

Тур Харьков - турагенство горящих туров в Харькове

Тур Харків - ваша турагенція у Харкові  Працюємо!

Підписуємося на гарячі тури!

   

 

Автобусні тури у Європу - пошук туру

Елітна мандрівка: Мюнхен - Цюрих - Венеція 

Ціна -  11920 гривень  -    5 днів /1 нічних

Можливість приєднатись до туру по маршруту: Польща (Ярослав, Тарнув, Краків, Катовіце) 

 День 1-й

07:00 - збір групи на з/д вокзалі м. Львова.
07:30 - виїзд групи.
Перетин кордону.
Прибуття до Кракова.
Пропонуємо оглядову екскурсію по місту Краків (екскурсія з гідом - 640 гривень, лиш трансфер в центр міста - 240 гривень). Краків - колишня столиця Польщі, одне з найпрекрасніших міст Європи. Саме тут знаходиться найбільша кількість архітектурних пам'яток країни. Історичний центр Кракова внесений до ЮНЕСКО списку Всесвітньої культурної спадщини. Під час екскурсії Ви відвідаєте середньовічне Старе місто з головною площею і залишками укріплень XV ст., побачите будівлю Ягеллонського університету, заснованого в 1364 р., - одного з найбільших в Європі центрів науки і освіти, а всі дороги в Кракові ведуть до Ринкової площі, яку оточують чудові кам'яниці та палаци, колишні торгові ряди (Сукенніце). Головна святиня Кракова, в якій знаходиться один з найбільших і найкрасивіших готичних вівтарів Європи, - Маріацький костел, пам'ятник архітектури XIV ст. З його вежі щогодини лунає сигнал, який є музичним символом Кракова.

Переїзд в транзитний готель на території Австрії.
Пізнє поселення в готель.
Ніч в готелі.

 День 2-й

Сніданок.
Виселення з готелю.
Переїзд до Мюнхена.
Оглядова екскурсія «Мюнхен - перлина Німеччини» (у вартості туру).
Мюнхен називають жителі Німеччини, Німецьким Римом або НЕ гласною столицею Німеччини. Мюнхен - це найбагатогранніший, компактне і самобутнє місто Німеччини. Це третє місто Німеччини за кількістю жителів, після Берліна і Гамбурга, однак за популярністю поступається лише столиці Німеччини-Берліну. Він притягує щороку до 10 мільйонів туристів, бізнесменів, любителів мистецтва і культури. Мюнхен місто з багатим минулим, історичною та культурною спадщиною, насиченою сучасним життям.
У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
«Лебединий замок Нойшванштайн» ( 1160 гривень/ 1040 гривень + вх. квиток оплачується додатково). При першому погляді на цей замок здається, що хтось забув тут свою іграшку - настільки нереальними здаються його вежі кольору слонової кістки, які летять на тлі темно-зелених ялин. Хоча якщо підійти ближче - відчуття казковості навряд чи пропаде, тому що стануть видні ще сотні дрібниць, які абсолютно не вписуються в реальність альпійських схилів, які надають фон цій німецькій казці... Замок є найбільш часто фотографованим і найбільш відвідуваним туристами в Баварії. Після екскурсії зможете сміливо сказати: «Ми побували у справжній баварської казки!»
Автобусна гранд-екскурсія по Мюнхену ( 640 гривень). Їдемо на правий берег Ізару, в красивий квартал, де жили Рентген, Дизель, фізик Ом, будівля парламенту, баварський національний музей, уряд, потім річний палацово-парковий ансамбль Німфенбург, де проживає останній прямий нащадок Віттельсбахов, фотопауза, потім їдемо до Олімпійського парку і на територію БМВ, фотопауза, потім квартал богеми Швабинг, де жили Ленін, Троцький, Кандинський і т.д.
«Мюнхенська резиденція: скарбниця Віттельсбахів» (дор. - 560 гривень, діти до 11,99 років - 360 гривень + вх. квиток оплачується додатково) - найвідоміша картинна галерея світового масштабу. Побачити це чудове зібрання живопису мріють тисячі шанувальників художнього мистецтва. У Старій Пінакотеці зберігається понад 9 тисяч полотен, створених в XIV - XVIII ст. Музей заснував герцог Вільгельм IV Баварський. Разом з дружиною Якобінією вони збирали картини для своєї літньої резиденції. Вільгельм замовив кільком іменитим художникам тематичні полотна з давньої історії. З 1529 року відомі німецькі живописці створювали картини для герцога.
«Мюнхен - старе місто» ( 760 гривень). Насолоджуючись екскурсією по Старому Мюнхену, ми відправимося в подорож у часі і дізнаємося, як розвивалося і змінювалося місто століття за століттям. Екскурсія познайомить вас не тільки з архітектурними перлинами Мюнхена, але і з традиціями міської ринкової торгівлі, пивоваріння, з унікальними звичаями одного з найкрасивіших міст Німеччини.
«Мюнхен - пивна столиця» ( 1040 гривень/ 840 гривень). Під час екскурсії з шести головних пивоварень міста ви побачите Löwenbräu, Spaten, Augustiner, Hackerpschorr і почуєте про історію їх виникнення і про сучасну діяльність. Ми зупинимося також в найприємнішій і найцікавішій за антуражем пивній і спробуємо кілька сортів пива та смачно повечеряємо. По дорозі ми будемо час від часу заглиблюватись в баварську історію і познайомимося з головними визначними пам'ятками міста: Оперною площею, площею Одеон, головними магістралями міста Максіміліанштасе і Людвігштрасе, красивими церквами Фрауенкірхе та Святого Михайла, а також заїдемо в літню резиденцію панівні династії Вітельсбахів "Німфенбург" і в нових районах побачимо будівлі, що належали заводу БМВ і Олімпійський комплекс, побудованих до літньої олімпіади 1972 року.

Переїзд в транзитний готель на території Швейцарії.
Поселення в готель.
Ніч в готелі.

 День 3-й

Сніданок.
Звільнення номерів.
Переїзд до Цюриха.
Оглядова екскурсія містом (у вартості туру).
Цюрих - це не тільки швейцарський мегаполіс, відомий своїми численними банками і фондами (навіть його назва «Zu Reich» - "занадто багатий", ніби, говорить про це). Це мальовниче місто, що омивається прозорими водами річки і озера (вода в яких питна!), Дуже жвавий і з багатою культурною спадщиною. Цюрих здатний завоювати і підкорити будь-якого туриста, від традиціоналіста, у якого перехопить подих від пейзажів Старого міста на фоні пагорбів і гір, до сучасного мандрівника, який знайде тут тисячі стильних кафе, барів, ресторанів і масу розваг.
«Люцерн - Швейцарія в мініатюрі» (дор. - 1040 гривень; діти до 11,99 р. - 840 гривень з екскурсією; 640 гривень лише трансфер) - один з 10 найбільш відвідуваних туристами міст світу розташований на березі чарівного озера 4 лісових держав (Vierwaldstättersee), там де витікає річка Ройс. Знамениті криті дерев'яні мости, прикрашені картинами, пишне внутрішнє оздоблення католицьких церков з приголомшливою акустикою і старовинними органами, що збереглася з 16 століття кріпосна стіна і висічений в скелі пам'ятник левові що вмирає, все це приваблює щорічно до 5 мільйонів туристів, які залишають до 1 мільярда франків на рік в місто з населенням 67000.
У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
Рекомендуємо екскурсію: «Курортне містечко Інтерлакен ( 840 гривень). «Хто не бачив ландшафти Інтерлакена, тому не відома Швейцарія. Курортне місто Інтерлакен розташоване в передгір'ях Оберланда, в гірській долині між двома блискучими гірськими озерами Тун і Бріенц. Місто оточене сніговими піками Кульма, Ейгер і Юнгфрау, яка вважається однією з найкрасивіших гір Європи! Таке розташування робить Інтерлакен ідеальним місцем для відкриття дивовижної природної краси швейцарських Альп. Це невелике містечко у Швейцарських Альпах, популярне серед туристів вже більш як 300 років.
«Рейнський водоспад - природна перлина Швейцарії» (дор. - 1440 гривень; діти до 11,99 р. - 1240 гривень з екскурсією, 1040 гривень лише трансфер).
Рейнський водоспад є найпотужнішим водоспадом в Європі. Вода падає з висоти 25 метрів, а ширина водоспаду досягає 150 метрів. У будь-який час року, в сонячну погоду в тумані водних бризів над водоспадом ширяє дивовижна веселка. Німецький поет-романтик побачивши Рейнський водоспад так описував свої почуття: "О, мандрівник, будь обережний і тримай своє серце міцно в руках! Я майже втратив своє від радості споглядання потужної гри величезних мас води!".

Переїзд в транзитний готель на території Італії.
Поселення в готель.
Ніч в готелі.
 

День 4-й

Сніданок.
Звільнення номерів.
Переїзд до Венеції. 
Відправлення на кораблику до Венеції + в'їзд в туристичну зону ( 1000 гривень у дві сторони).
Екскурсія оглядова по Венеції (дор. - 640 гривень;  діти до 11.99 років - 440 гривень).
Венеція, велична і зваблива, як дорогоцінна чаша в безодні вод... Колись була одним з найвпливовіших міст в Європі і називалася «королевою Адріатики». 118 островів, 160 каналів, 400 мостів ... Краще за все гуляти по Венеції пішки, переходячи через мости. Ультра відоме місто-музей що не тоне, Венеція тепер живе і дихає для туристів, режисерів, художників... Венеція - казкове місто на воді, де замість вулиць - канали, а замість звичних мешканців мегаполісу автомобілів і мотоциклів - вапаретто і гондоли. Венеція - дивне і незрозуміле місто у світі...
У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
Пропонуємо здійснити романтичну прогулянку на гондолі (дор. - 1040 гривень; діти до 11.99 років - 840 гривень). Щоб отримати справжнє задоволення від перебування в Венеції, радимо прогулятися по місту на гондолі. Цей традиційний човен має дуже давню історію, але досі користується шаленою популярністю. Саме з гондол відкриваються кращі краєвиди на пам'ятки Венеції і «місто-на-воді» розкривається повністю.
Острови лагуни - кольорова Венеція! (дор. - 1560 гривень; діти до 11,99 р. - 1160 гривень; проїзд на катері + екскурсії з гідом).
Мурано - відомий у всьому світі за виробництвом художніх виробів з кольорового скла. Відвідаємо майстерню, де досвідчений склодув (безкоштовно) прямо на ваших очах як за помахом чарівної палички, перетворить шматок розтопленого скла в прекрасний предмет. Ця вистава, захопить і здивує не тільки дітей, а й дорослих. Самому сміливому, надасться можливість показати особисту здатність «склодува», зробити якийсь предмет. Емоції і неповторні враження забезпечені! Після демонстрації ви зможете відвідати (безкоштовно) музей скла, а також виставкові зали відомих майстрів-склодувів і походити по численних магазинах в пошуках неповторного сувеніра. Мурано подарує Вам незабутні спогади і ексклюзивні подарунки.
Бурано - відомий з давніх часів своїми прекрасними мереживами, а також яскраво оздобленими будиночками. Яскравість фарб просто приголомшує, своєю контрастністю, але будиночки пофарбовані не просто так, на цей рахунок є кілька пояснень. Вам вже цікаво? Тоді ми вам про це розповімо. У деяких магазинах можна побачити, як старі досвідчені майстрині роблять найтонші мережива, ця робота вимагає величезного терпіння і майстерності. Спробуйте знамените місцеве печиво «Buranello", а в їх ресторанах свіжо виловлену рибу. Тут ви будете здивовані не тільки яскравими квітами будинків ну і тим, що по малих вузьких каналах пливуть не тільки приватні рибальські човники, а також лебеді та дикі качки.
Екскурсія по Гранд-Каналу - головній вулиці Венеції ( 1240 гривень). Ви не пошкодуєте, що вибрали дану прогулянку, це найкращий спосіб познайомитися з самими романтичними місцями Італії і насолодитися найкрасивішим водним шляхом в світі! Вам необхідно влаштуватися в затишному вапоретто і зануритися в історичну атмосферу Венеції і милуватися надзвичайно красивими видами на місто і його незрівнянну архітектуру. Весь шлях по цьому каналу усипаний витонченими зразками пишних епох бароко і ренесансу. Найпрекрасніші, найпоказовіші палаци Венеції знаходяться саме тут, на Гранд-Каналі, де раніше жили найбагатші з багатих, де кожен будинок - світове ім'я - будинок Дездемони, Палаццо, де знімав поверх Байрон, або де поселили Джордано Бруно, десь тут провів залишок своїх днів Ріхард Вагнер. Ми побачимо ці палаци, повільно пропливають ланцюжком перед поглядом, з борта приватного катера-таксі (пішки неможливо), і ви зрозумієте, чому Венецію називають найдивовижнішим містом світу. Під час прогулянки у вас буде відмінна можливість зробити безліч чудових фотографій.
Відвідування з гідом Палацу Дожів ( 760 гривень + вх. кв. оплачується додатково). Жива легенда і візитна картка Венеції - Палац Дожів, нестаріючий символ минулої величі і влади Венеціанської республіки. Саме Палац Дожів - резиденція правителів Венеції, місце засідання Великої ради, Сенату і Верховного суду - століттями зустрічав всіх гостей, що прибувають з моря.

Нічний переїзд до України.
 

День 5-й

Перетин кордону.
Вечірнє прибуття до Львова (точний час залежить від проходження кордону) 

Туры на пляж