Все буде Україна! Тримаємося! Перемога вже скоро! @Тур Харків

Тур Харьков - турагенство горящих туров в Харькове

Тур Харків - ваша турагенція у Харкові  Працюємо!

Підписуємося на гарячі тури!

   

 

Автобусні тури у Європу - пошук туру

Прогулянка по Швейцарії (4 дні в Швейцарії) 

Ціна - 15440 гривень  -  8 днів /без нічних

Можливість приєднатись до туру по маршруту: Польща (Перемишль, Ярослав, Тарнув, Краків, Катовіце), Чехія (Острава, Оломоуц, Брно), Австрія (Відень, р-н Лінц, Зальцбург) 

День 1-й

06:30 - збір групи на залізничному вокзалі у м. Львів.
07:00 - виїзд зі Львова.
Перетин кордону.
Переїзд по території Польщі.
Пропонуємо оглядову екскурсію по місту Краків (екскурсія з гідом - 720 гривень, лиш трансфер в центр міста - 400 гривень). Краків - колишня столиця Польщі, одне з найпрекрасніших міст Європи. Саме тут знаходиться найбільша кількість архітектурних пам'яток країни. Історичний центр Кракова внесений до ЮНЕСКО списку Всесвітньої культурної спадщини. Під час екскурсії Ви відвідаєте Вавельський пагорб з замком і Кафедральним собором, середньовічне Старе місто з головною площею і залишками укріплень XV ст., побачите будівлю Ягеллонського університету, заснованого в 1364 р. - одного з найбільших в Європі центрів науки і освіти, а всі дороги в Кракові ведуть до Ринкової площі, яку оточують чудові кам'яниці та палаци, колишні торгові ряди (Сукенніце). Головна святиня Кракова, в якій знаходиться один з найбільших і найкрасивіших готичних вівтарів Європи - Маріацький костел, пам'ятник архітектури XIV ст. З його вежі щогодини лунає сигнал, який є музичним символом Кракова.

Переїзд та поселення в готель.
Ніч в готелі.

 День 2-й

Сніданок.
Виселення з готелю.
Переїзд до Відня.
Екскурсія по місту «Розкішний Відень» (у вартості туру) - столицю блискучої імперії, місто палаців і величних площ, мальовничих вуличок і численних скверів. Відень - стародавнє місто з гучним ім'ям, яке пробуджує мрії. Тут творили великі композитори: Бетховен, Моцарт, Гайдн, Штраус. Тут завжди звучить вальс, а знамениті віденські бали потрясли вже не одне покоління людей. Відень ... Пишний і помпезний, легковажний і веселий... І всі ці епітети абсолютно справедливо підходять до одного з найкрасивіших міст світу. Відень багатоликий і багатогранний, і кожен лик і кожна грань - прекрасні. Під час автобусно-пішохідної екскурсії побачите парадну вулицю Рінгштрассе, Віденську оперу, Парламент, диво середньовічної архітектури - кафедральний собор Св. Стефана, Кернтнерштрассе.
У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
Імператорський палац Шонбрунн ( 440 гривень трансфер) це літня резиденція австрійських імператорів і улюблений палац Марії Терезії.
«Легенди Відня» ( 800 гривень) - це прогулянка по вузьких середньовічних вуличках міста, які оповиті легендами. Початок у Собору св. Стефана - легенди, які пов'язані з Собором, також будинок, в якому проживав знаменитий австр. композитор - В. А. Моцарт, далі можна побачити будинок, де зображена фреска 16 ст., на якій корова грає в шахи, і потім на вул. Шойнлатернегассе- легенда про Василіска, далі побачимо затишний дворик монастиря св. Хреста, далі грецький квартал і музиканта Августина, грецьку Церкву, єврейський квартал, і закінчується екскурсія біля годинника що танцює - ANKER UHR.
Ринг (Ringstrasse) - бульварне кільце в Відні ( 800 гривень). Ратуша, біржа, університет, державна опера, Бургтеатр, парламент, музеї - Рінгштрассе привертає до себе увагу туристів своїми чудовими будинками, парками та іншими пам'ятками. Ринг являти собою підкову, обидва кінці якої виходять до каналу, таким чином набережна як би замикає ринг. Під час автобусно-пішохідної екскурсії ми також побачимо найвеселіший будинок Відня - Будинок Хундертвассера. В кінці відвідаємо Палац Бельведер - одну з головних визначних пам'яток Відня.
Золота скарбниця Габсбургів ( 800 гривень + вх. квитки оплачуються додатково) - музей, який без сумніву можна назвати одним з кращих у світі зборів християнських реліквій. У 21 приміщенні виставлені світські та церковні цінності, прикраси та сувеніри, які перебували у власності Габсбургів. У «світській частині» скарбниці зберігаються безліч парадного світського одягу, коронаційного одягу, гербові накидки, найбільший оброблений смарагд у світі, імператорські корони та інші цінності.
У «церковній частині» Ви можете побачити Святий Грааль, Спис Долі, той самий яким був убитий Христос на хресті, ріг єдинорога, який вважався сильною протиотрутою і магічним засобом захисту від найманих вбивць, і ще багато цікавих і захопливих предметів.

Переїзд в готель.
Ніч в готелі.

 День 3-й

Сніданок.
Виселення з готелю.
Переїзд до Цюриха.
По дорозі є можливість відвідати «Крихітне князівство Ліхтенштейн» ( 760 гривень) - абсолютно казкове місце, що якимось дивом вмістилося між Швейцарією і Австрією. Тут все ще міцна монархія, а саме князівство названо в честь панівної династії: подібної честі ушанований лише правителі Йорданського Хашимітського королівства і Саудівської Аравії. Місцева архітектура - ніби ілюстрація до романтичної середньовічної балади: суцільно замки, каплиці та інші старовинні пам'ятки.

Прибуття до Цюриха.
Оглядова екскурсія по м. Цюрих (у вартості туру) - це не тільки швейцарський мегаполіс, відомий своїми численними банками і фондами (навіть його назва «Zu Reich» - "занадто багатий", ніби, говорить про це). Це мальовниче місто, що омивається прозорими водами річки і озера (вода в яких питна!), Дуже жвавий і з багатою культурною спадщиною. Цюрих здатний завоювати і підкорити будь-якого туриста, від традиціоналіста, у якого перехопить подих від пейзажів Старого міста на фоні пагорбів і гір, до сучасного мандрівника, який знайде тут тисячі стильних кафе, барів, ресторанів і масу розваг.
У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії:
«Рейнський водоспад - природна перлина Швейцарії» ( 1440 гривень). Рейнський водоспад є найпотужнішим водоспадом в Європі. Вода падає з висоти 25 метрів, а ширина водоспаду досягає 150 метрів. У будь-який час року, в сонячну погоду в тумані водних бризів над водоспадом ширяє дивовижна веселка. Німецький поет-романтик побачивши Рейнський водоспад так описував свої почуття: "О, мандрівник, будь обережний і тримай своє серце міцно в руках! Я майже втратив своє від радості споглядання потужної гри величезних мас води!"
«Люцерн - Швейцарія в мініатюрі» ( 1440 гривень) - один з 10 найбільш відвідуваних туристами міст світу розташований на березі чарівного озера 4 лісових держав (Vierwaldstättersee), там де витікає річка Ройс. Знамениті криті дерев'яні мости, прикрашені картинами, пишне внутрішнє оздоблення католицьких церков з приголомшливою акустикою і старовинними органами, що збереглися з 16 століття кріпосна стіна і висічений в скелі пам'ятник левові що вмирає, все це приваблює щорічно до 5 мільйонів туристів, які залишають до 1 мільярда франків на рік в місто з населенням 67000.
«Штайн-ам-Райн - казкове місто із картинки» ( 840 гривень) - це чарівне маленьке швейцарське містечко, що розташувалось на березі річки Рейн, що з німецької буквально перекладається як «камінь на Рейні». Шарм і краса цього місця не залишать байдужими навіть найвибагливішого гостя, адже тут досі витає дух середньовіччя. Колоритні фахверкові будиночки, вузенькі вулички, барвисті фрески, мовчки розповідають історію міста та його жителів. А на березі Рейну збереглися будівлі чоловічого монастиря Св. Георгія, заснованого в 1007 році, з діяльності якого і починалася історія Штайн-ам-Райн. У цьому місті повною мірою відчувається неповторна атмосфера минулих століть, над якою час не владний.

Переїзд та поселення в готель.
Ніч в готелі.

 День 4-й

Сніданок.
Виселення з готелю.
«Перша зустріч із Женевою» (у вартості туру).
Ви побачите найбільше альпійське озеро та інші «візитні картки» міста на оглядовій екскурсії. А також головні вулиці, площі, фонтани, палаци і дворики Женеви. Дізнаєтесь історію міста від заснування до наших днів, місцеві легенди і анекдоти. А також познайомитеся з традиціями Швейцарії, менталітетом її жителів, і поглинете колорит цієї мальовничої і дуже доброзичливої країни.
У вільний час пропонуємо:
«Швейцарська Рів'єра або 5 перлин Женевського озера» ( 2200 гривень). Ми запрошуємо Вас насолодитися самим чудовим куточком Швейцарії! узбережжям Женевського озера, оточеного Альпами. Для цієї території характерні дуже м’який клімат і розкішна субтропічна рослинність. Тут безліч знаходяться міста Лозанна, Веве, Монтре. Шильонский замок. Лозанна – п’яте за величиною місто Швейцарії. Веве – один з курортних міст Швейцарської Рів’єри. Монтре – один з найвідоміших аристократичних курортів Швейцарії. Шильонский замок – перлина архітектури, укладена в незвичайну скриньку – озеро Леман і гори. На завершення нас чекає маленьке французьке містечко Івуар. Містечко, що входить до асоціації «найкрасивіших міст Франції» і нараховує близько 700 років існування. Водночас «місто-фортеця» й «місто квітів».

Поселення в готель.
Ніч в готелі.

 День 5-й

Сніданок.
Вільний день, що б насолодитися Швейцарією і не лише…
У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
«Альпійські вершини й казкове містечко Франції: Івуар та Ансі» ( 2200 гривень + вх. квиток). Пропонуємо і вам взяти участь у сьогоднішній надзвичайно приємній екскурсії. Під час якої, ми будемо підкорювати найвищу точку західної Європи – горну вершину Монблан, її висота 4807 м. над рівнем моря! Далі шлях веде в гірське містечко Шамоні. Саме звідси починається підйом по найвищій канатній дорозі в Європі – Aiguille du Midi (3842 м.) до вершин високих Альп (вх. квиток оплачується додатково). А яка відкривається панорама в 360 градусів на італійські, французькі та швейцарські Альпи. Просто дух перехоплює. І звичайно ж найкращий огляд на Вершину Монблан в яскравих промінцях сонця, окутаних в затишні обійми хмар. Обов’язково радимо випити чашку кави, або ж чаю в затишному кафе, з величезними панорамними вікнами для фото. Далі нас чекає надзвичайно чарівне місто Ансі: неземної краси пейзаж озера, в оправі гірських вершин, з затишними вуличками, мостами через канали - створюють казкові види, якими можна нескінченно милуватися.
Гренобль + Ансі ( 2200 гривень + вх. квиток). Спочатку ми відвідаємо надзвичайно чарівне місто Ансі: неземної краси пейзаж озера, в оправі гірських вершин, з затишними вуличками, мостами через канали - створюють казкові види, якими можна нескінченно милуватися. Далі ми відвідаємо столицю француських Альп - Гренобль.  Стендаль, писав про нього такі рядки: ”Наприкінці кожної вулиці – гора…”. І це неспроста, адже Гренобль розташувався в долині, оточеній гірськими масивами, біля злиття рік Ізер та Драк.  На нас чекають: Площа Верден, палац Єпископа, Кафедральний собор Нотр-Дам, Парламент Дофіне та Площа Гренет – відмінне місце для філіжанки кави. І на завершення екскурсії, по одній з перших міських канатних доріг з круглими кабінками званими "гренобльськими кулями", у нас буде можливість піднятись на форт Бастилію, що височить на вершині пагорба над Ізером. Саме тут ми зможемо охопити поглядом місто у всій його пишності і насолодитися чудовою панорамою на навколишній Гренобль величні гірські масиви Веркор і Бельдон.

Ніч в готелі.

 День 6-й

Ранній сніданок.
Виселення з готелю.
Переїзд до м. Берн.
Оглядова екскурсія по м. Берн (у вартості туру).
Побувати у Швейцарії і не відвідати його столицю - Берн, просто непробачно. Берн - це серце Швейцарії. Не тільки тому, що це політичний і дипломатичний центри. Географічне місце самого міста знаходиться в самому фокусі Швейцарії. У жодній екскурсії по Берну це чарівне місто не розкриває себе повністю. Але достатньо всього пари годин на оглядовій екскурсії, щоб закохатися в нього і відчути ту ж радісну легкість, з якою ходив по цьому місту професор Плейшнер. Сад троянд, бернський зоопарк з ведмедиками, мальовничі тераси, приголомшливої краси будівлі Ратуші, собору Петра і Павла, величного Мюнстера... Чесне слово, в Берні стільки всього цікавого, що скільки не виділи часу на його огляд - все буде мало.
У вільний час рекомендуємо відвідати «Курортне містечко Інтерлакен та долину Лаутербруннен» ( 1720 гривень). «Хто не бачив ландшафти Інтерлакена, тому не відома Швейцарія. Курортне місто Інтерлакен розташоване в передгір'ях Оберланда, в гірській долині між двома блискучими гірськими озерами Тун і Бріенц. Місто оточене сніговими піками Кульма, Ейгер і Юнгфрау, яка вважається однією з найкрасивіших гір Європи! Таке розташування робить Інтерлакен ідеальним місцем для відкриття дивовижної природної краси швейцарських Альп. Це невелике містечко у Швейцарських Альпах, популярне серед туристів вже більш як 300 років. Долина Лаутербруннен (перекладається, як надлишок фонтанів) здивує Справжніми гірськими пейзажами величних гір і могутніх водоспадів. Для максимального відчуття краси цих місць рекомендуємо піднятись на оглядовий майданчик в Містечко Мюррен (вх, квитки оплачуються додатково).

Переїзд та поселення в готель.
Ніч в готелі.

 День 7-й

Сніданок.
Виселення з готелю.
Переїзд до Мюнхена. 
По дорозі, пропонуємо відвідати легендарний «Лебединий замок Нойшванштайн» ( 1000 гривень - зовнішній огляд). При першому погляді на цей замок здається, що хтось забув тут свою іграшку - настільки нереальними здаються його вежі кольору слонової кістки, які летять на тлі темно-зелених ялин. Хоча якщо підійти ближче - відчуття казковості навряд чи пропаде, тому що стануть видні ще сотні дрібниць, які абсолютно не вписуються в реальність альпійських схилів, які надають фон цій німецькій казці... Замок є найбільш часто фотографованим і найбільш відвідуваним туристами в Баварії. Після екскурсії зможете сміливо сказати: «Ми побували у справжній баварській казці!» 

Прибуття до Мюнхена.
Оглядова екскурсія «Мюнхен - перлина Німеччини» (у вартості туру).
Жителі Німеччини називають Мюнхен, Німецьким Римом. Мюнхен - це найбагатогранніший, компактне і самобутнє місто Німеччини. Це третє місто Німеччини за кількістю жителів, після Берліна і Гамбурга, однак за популярністю поступається лише столиці Німеччини-Берліну. Він притягує щороку до 10 мільйонів туристів, бізнесменів, любителів мистецтва і культури. Мюнхен місто з багатим минулим, історичною та культурною спадщиною, насиченою сучасним життям.
У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
Автобусна гранд-екскурсія по Мюнхену ( 920 гривень). Їдемо на правий берег Ізару, в красивий квартал, де жили Рентген, Дизель, фізик Ом, будівля парламенту, баварський національний музей, уряд, потім річний палацово-парковий ансамбль Німфенбург, де проживає останній прямий нащадок Віттельсбахов, фотопауза, потім їдемо до Олімпійського парку і на територію БМВ, фотопауза, потім каартал богеми Швабинг, де жили Ленін, Троцький, Кандинський і т.д..
«Мюнхен - старе місто» ( 760 гривень)... Насолоджуючись екскурсією по Старому Мюнхену, ми відправимося в подорож у часі і дізнаємося, як розвивалося і змінювалося місто століття за століттям. Екскурсія познайомить вас не тільки з архітектурними перлинами Мюнхена, але і з традиціями міської ринкової торгівлі, пивоваріння, з унікальними звичаями одного з найкрасивіших міст Німеччини.
«Мюнхен - пивна столиця» ( 1040 гривень/ 840 гривень). Під час екскурсії Ви дізнаєтесь про шість головних пивоварень міста: Löwenbräu, Spaten, Augustiner, Hackerpschorr, почуєте про історію їх виникнення і про сучасну діяльність. Також ми зупинимося в найприємнішій і найцікавішій за антуражем пивній і спробуємо кілька сортів пива та смачно повечеряємо.

Переїзд в готель на території Чехії.
Ніч в готелі.

 День 8-й

Сніданок.
Виселення з готелю.
Переїзд по території Чехії.
Запрошуємо відвідати екскурсії на вибір:
Прогулянка по Влтаві ( 1240 гривень). Після прогулянок по історичній Празі ми прийдемо до берега Влтави, де Вас чекатиме затишний катер з кондиціонером. Вам запропонують довгоочікуваний аперитив і шведський стіл з широким вибором холодних закусок і гарячих страв. Під цікаві розповіді гіда Ви зробите двогодинну прогулянку по Влтаві, милуючись неймовірної краси видами історичних пам'ятників і будівель по берегах, таких як Рудольфінум, Карлів міст, величний Празький замок, Національний театр, Вишеград і ін.
Королівська Прага: Градчани та Празький Град ( 760 гривень). Хоч яке привабливе не було Старе місто, неможливо уявити собі відвідування чеської столиці без Градчан і Празького Граду. На висоті одного з празьких пагорбів Ви оціните велич і розмах задумів видатних правителів древньої Богемії. Панорама міста з висоти Страгівського монастиря - так починається наша друга прогулянка, адже саме цю екскурсію ми завжди рекомендуємо крім оглядової. Паломницьке місце - Празька Лорета, дорогоцінний Новий Світ, сторінки політичної історії Чеської Республіки, це лише преамбула до головного - візиту в королівську, а нині президентську резиденцію країни.
Легенди та міфи Праги ( 760 гривень). Чарівна Прага, місто, овіяне численними легендами та міфами, що виникли за його тисячолітню історію. Запрошуємо слідами міфічних істот та легендарних жителів Праги в таємні місця, які створюють неповторний колорит міста над Влтавою. Це особлива авторська екскурсія від надзвичайного екскурсовода.

Переїзд територією Польщі.
Перетин кордону.
Нічне прибуття до Львова.

Туры на пляж