Все буде Україна! Тримаємося! Перемога вже скоро! @Тур Харків

Тур Харьков - турагенство горящих туров в Харькове

Тур Харків - ваша турагенція у Харкові  Працюємо!

Підписуємося на гарячі тури!

   

 

Автобусні тури у Європу - пошук туру

Вікенд в Швейцарських Альпах: Берн, Інтерлакен, Цюрих  

Ціна - 7000 гривень  -  4 днів /2 нічних

Можливість приєднатись до туру по маршруту: Угорщина (Ньїредьгаза, Будапешт), Австрія (р-н Відня, р-н Лінц) 

День 1-й

07:00 - збір групи на з/д вокзалі м. Львів.
07:30 - відправлення групи.
Можливо приєднатися до туру в містах: Стрий, Мукачево, Ужгород.
Перетин кордону.
Угорщина - країна з багатою, унікальною історією. Розташована в самому центрі Європи.

При наявності часу, пропонуємо відвідати:
«Будапешт - місто контрастів» ( 760 гривень). Ви пройдетеся по вуличках старої Буди, дізнаєтеся про історію міста, помилуєтеся видами.  На екскурсії Ви побачите Будайську фортецю, Рибацький бастіон, собор Матяша, пам'ятник св. Іштвану, чумний стовп, будівлю колишнього міністерства Фінансів, Кармелітський монастир, палац графів Шандор - зараз резиденція президента Угорщини, королівський палац, звідки відкривається фантастична панорама на Пешт, найбільшу європейську річку – Дунай, ланцюговий міст імені Сечені, парламент.
Прогулянку по Дунаю на кораблику ( 1160 гривень) - під час екскурсії перед Вами відкриється панорама, яка вважається частиною Всесвітньої культурної спадщини: 9 мостів через Дунай, фортечна гора з Королівським палацом, а також набережна у святковій ілюмінації.

Нічний переїзд до Швейцарії.
 

День 2-й

Привіт, Швейцарія!

Прибуття до Швейцарії.
У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
Оглядова екскурсія «Люцерн - Швейцарія в мініатюрі» ( 800 гривень) - одне з 10 найбільш відвідуваних туристами міст світу розташований на березі чарівного озера 4 лісових держав (Vierwaldstättersee), там де витікає річка Ройс. Знамениті криті дерев'яні мости, прикрашені картинами, пишне внутрішнє оздоблення католицьких церков з приголомшливою акустикою і старовинними органами, що збереглася з 16 століття кріпосна стіна і висічений в скелі пам'ятник левові що помирає, все це приваблює щорічно до 5 мільйонів туристів, які залишають до 1 мільярда франків на рік в місто з населенням 67000.
«Родзинку Швейцарії – гору Пілатус» ( 3400 гривень). Гора височить над дивовижним Люцерном та закликає всіх на оглядовий майданчик.  Піднявшись фунікулером на гору ми опинимось на вершині висотою 2128 м, звідки відкривається захопливий вид на Альпійські піки, озеро Люцерн, а також найдовший в світі альпійський ріг, який завдяки своїм габаритам потрапив у книгу рекордів Гінесса. Спускатись з гори будемо на унікальному поїзді, по найкрутішій, у всіх сенсах цього слова, залізничній дорозі, з кутом нахилу у 48 градусів!  Захопленню немає меж, адже це ідеальне місце для того, щоб відчути велич швейцарських Альп!

Переїзд до Цюриха.
Вечірня оглядова екскурсія по Цюриху (у вартості туру) - це не тільки швейцарський мегаполіс, відомий своїми численними банками і фондами (навіть його назва «Zu Reich» - "занадто багатий", ніби, говорить про це). Це мальовниче місто, що омивається прозорими водами річки і озера (вода в яких питна!), Дуже жвавий і з багатою культурною спадщиною. Цюрих здатний завоювати і підкорити будь-якого туриста, від традиціоналіста, у якого перехопить подих від пейзажів Старого міста на фоні пагорбів і гір, до сучасного мандрівника, який знайде тут тисячі стильних кафе, барів, ресторанів і масу розваг.

Переїзд та поселення в готель.
Ніч в готелі.
 

День 3-й

Сніданок.
Переїзд до Берна.
У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
Оглядова екскурсія по м. Берн ( 800 гривень). Побувати у Швейцарії і не відвідати його столицю - Берн, просто непробачно. Берн - це серце Швейцарії. Не тільки тому, що це політичний і дипломатичний центри. Місцеперебування самого міста знаходиться в самому центрі Швейцарії. У жодній екскурсії по Берну це чарівне місто не розкриває себе повністю. Але достатньо всього пари годин на оглядовій екскурсії, щоб закохатися в нього і відчути ту ж радісну легкість, з якою ходив по цьому місту професор Плейшнер. Сад троянд, бернський зоопарк з ведмедиками, мальовничі тераси, приголомшливої краси будівлі Ратуші, собору Петра і Павла, величного Мюнстера... Чесне слово, в Берні стільки всього цікавого, що скільки не виділи часу на його огляд - все буде мало.
«Курортне містечко Інтерлакен та долина Лаутербруннен» ( 1720 гривень + вх. квитки). «Хто не бачив ландшафти Інтерлакена, тому не відома Швейцарія. Курортне місто Інтерлакен розташоване в передгір'ях Оберланда, в гірській долині між двома блискучими гірськими озерами Тун і Бріенц. Місто оточене сніговими піками Кульма, Ейгер і Юнгфрау, яка вважається однією з найкрасивіших гір Європи! Таке розташування робить Інтерлакен ідеальним місцем для відкриття дивовижної природної краси швейцарських Альп. Це невелике містечко у Швейцарських Альпах, популярне серед туристів вже більш як 300 років. Долина Лаутербруннен (перекладається, як надлишок фонтанів) здивує Справжніми гірськими пейзажами величних гір і могутніх водоспадів. Для максимального відчуття краси цих місць рекомендуємо піднятись на оглядовий майданчик в Містечко Мюррен.

Переїзд по території Швейцарії.
При наявності часу пропонуємо відвідати «Рейнський водоспад - природну перлину Швейцарії» ( 1440 гривень). Рейнський водоспад є найпотужнішим водоспадом в Європі. Вода падає з висоти 25 метрів, а ширина водоспаду досягає 150 метрів. У будь-який час року, в сонячну погоду в тумані водних бризів над водоспадом ширяє дивовижна веселка. Німецький поет-романтик побачивши Рейнський водоспад так описував свої почуття: "О, мандрівник, будь обережний і тримай своє серце міцно в руках! Я майже втратив своє від радості споглядання потужної гри величезних мас води!".

Нічний переїзд до Праги.
 

День 4-й

Ранкове прибуття у Прагу.
Оглядова екскурсія «Вуличками Праги» (у вартості туру).
Ви пройдете лабіринтами вуличок Старого міста, і побуваєте в найкрасивіших та найпотаємніших місцях Праги: на Вацлавській і Староміській площах, на Карловому мості. Ви побачите знаменитий Орлой - празькі куранти, Тинський собор, будинок, де народився письменник Франц Кафка. На Карловому мості, приклавши руку до скульптури Яна Непомуцького, Ви загадаєте бажання, яке, згідно з легендами, обов'язково збудеться. 
У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
Королівська Прага: Градчани та Празький Град ( 760 гривень). Хоч яке привабливе не було Старе місто, неможливо уявити собі відвідування чеської столиці без Градчан і Празького Граду. На висоті одного з празьких пагорбів Ви оціните велич і розмах задумів видатних правителів древньої Богемії. Панорама міста з висоти Страгівського монастиря - так починається наша друга прогулянка, адже саме цю екскурсію ми завжди рекомендуємо крім оглядової. Паломницьке місце - Празька Лорета, дорогоцінний Новий Світ, сторінки політичної історії Чеської Республіки, це лише преамбула до головного - візиту в королівську, а нині президентську резиденцію країни.
Легенди та міфи Праги ( 760 гривень). Чарівна Прага, місто, овіяне численними легендами та міфами, що виникли за його тисячолітню історію. Запрошуємо слідами міфічних істот та легендарних жителів Праги в таємні місця, які створюють неповторний колорит міста над Влтавою. Це особлива авторська екскурсія від надзвичайного екскурсовода.
Прогулянка по Влтаві ( 1240 гривень). Після прогулянок по історичній Празі ми прийдемо до берега Влтави, де Вас чекатиме затишний катер з кондиціонером. Вам запропонують довгоочікуваний аперитив і шведський стіл з широким вибором холодних закусок і гарячих страв. Під цікаві розповіді гіда Ви зробите двогодинну прогулянку по Влтаві, милуючись неймовірної краси видами історичних пам'ятників і будівель по берегах, таких як Рудольфінум, Карлів міст, величний Празький замок, Національний театр, Вишеград і ін.

Переїзд до України.
Перетин кордону.
Нічне прибуття до Львова (залежить від проходження кордону). 

Туры на пляж