Все буде Україна! Тримаємося! Перемога вже скоро! @Тур Харків

Тур Харьков - турагенство горящих туров в Харькове

Тур Харків - ваша турагенція у Харкові  Працюємо!

Підписуємося на гарячі тури!

   

 

Автобусні тури у Європу - пошук туру

Італія - країна моєї мрії!  

Ціна - 12400 гривень  -    7 днів /2 нічних

Можливість приєднатись до туру по маршруту: Польща (Ярослав, Тарнув, Краків, Катовіце) 

День 1-й

07:00 - збір групи.
07:30 - виїзд зі Львова.
Перетин кордону.
По приїзду у Краків ооглядова екскурсія по місту (~1,5-2 год.).
Краків - колишня столиця Польщі, одне з найпрекрасніших міст Європи. Саме тут знаходиться найбільша кількість архітектурних пам'яток країни. Історичний центр Кракова внесений в ЮНЕСКО список всесвітньої культурної спадщини. Під час екскурсії ви відвідаєте середньовічне Старе місто з головною площею і залишками укріплень XV ст., побачите будівлю Ягеллонського університету, заснованого в 1364 р. - одного з найбільших в Європі центрів науки і освіти, а всі дороги в Кракові ведуть до Ринкової площі, яку оточують чудові кам'яниці та палаци, колишні торгові ряди (Сукенніце). Головна святиня Кракова, в якій знаходиться один з найбільших і найкрасивіших готичних вівтарів Європи - Маріацький костел, пам'ятник архітектури XIV ст. З його вежі щогодини лунає сигнал, який є музичним символом Кракова.
У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
«Казімеж - єврейський квартал» ( 760 гривень). Під час цієї екскурсії ми запросимо вас в історичний, єврейський район Кракова, як кажуть краківяни «На Казімєж».
Сьогодні це місце кипить життям, будучи культурним центром Кракова з кафетеріями, пабами, маленькими антикварними крамницями - всі вони надзвичайно майстерно прикрашені. Це модне сьогодні місце, оточують історичні будівлі - свідки колишнього процвітання Казімєжа, а пізніше - трагічного періоду німецької окупації і зачисток тутешнього населення під час Голокосту. У цьому місці велися зйомки відомого фільму Стівена Спілберга «Список Шиндлера». 

Переїзд в транзитний готель.
Ночівля.

  День 2-й

Сніданок.
Звільнення номерів.
Переїзд до Відня.
«Відень - столиця розкоші» ( 760 гривень) - екскурсія по місту - столицю блискучої імперії, міста палаців і величних площ, мальовничих вуличок і численних скверів. Відень - стародавнє місто з гучним ім'ям, яке пробуджує мрії. Тут творили великі композитори: Бетховен, Моцарт, Гайдн, Штраус. Тут завжди звучить вальс, а знамениті віденські бали потрясли вже не одне покоління людей. Відень ... Пишний і помпезний, легковажний і веселий ... І всі ці епітети абсолютно справедливо підходять до одного з найкрасивіших міст світу. Відень багатоликий і багатогранний, і кожен лик і кожна грань - прекрасні. Під час пішохідної екскурсії Ви побачите дивовижні площі Марії Терезії, музеї, Площу Героїв, зимову резиденцію Габсбургів - палац Хофбург, Королівські стайні, собор Петра і Павла, диво середньовічної архітектури - кафедральний собор Св. Стефана, Віденську Оперу.
Блискучий Відень ( 760 гривень). Ратуша, біржа, університет, державна опера, Бургтеатр, парламент, музеї - Відень привертає до себе увагу туристів своїми чудовими будинками, парками та іншими пам'ятками. Ринг представляє з себе підкову, обидва кінці якої виходять до каналу, таким чином набережна як би замикає ринг. Під час автобусно-пішохідної екскурсії ми також побачимо найвеселіший будинок Відня - Будинок Хундертвассера. В кінці відвідаємо Палац Бельведер - одну з головних визначних пам'яток Відня.
«Легенди Відня» ( 760 гривень) - це прогулянка по вузьких середньовічних вуличках міста, які оповиті легендами. Початок у Собору св. Стефана - легенди, які пов'язані з Собором, також будинок, в якому проживав знаменитий австр. композитор - В. А. Моцарт, далі можна побачити будинок, де відображена фреска 16 в., на якій корова грає в шахи, і потім на вул. Шойнлатернегассе - легенда про Василіска, далі побачимо затишний дворик монастиря св. Хреста, грецький квартал і музиканта Августина, грецьку Церква, єврейський квартал, і закінчується екскурсія блія танцюючого годинника - ANKER UHR.
Імператорський палац Шонбрунн ( 440 гривень тільки трансфер) це літня резиденція австрійських імператорів і улюблений палац Марії Терезії.
Золота скарбниця Габсбургів ( 760 гривень + вх. квитки оплачуються додатково) - музей, який без сумніву можна назвати одним з кращих в світі зборів християнських реліквій. Він знаходиться в палаці Хофбург - місце перебування австрійського імператорського двору.
Нічний переїзд у Рим.
  

День 3-й

Переїзд у Рим. (УВАГА! Пересування по місту здійснюється громадським транспортом! Квиток оплачується додатково).
Ми потрапляємо в чудове місто, яке розкинулося на семи пагорбах, насичений духом античності і колишньої величі Священної Римської Імперії. Вирушаємо на оглядову екскурсію «Рим - місто імператорів», під час якої Ви побачите Капітолійський музей, де знаходиться знаменитий пам'ятник вовчиці, яка годує засновників Рима - Рема і Ромула; величний Пантеон - храм язичніцкім богам, побудований в ІІв. н.е., який непорушно стоїть на площі делла Ротонда; відомий на весь світ Римський Колізей, на арені якого майже 2000 років тому велися гладіаторські бої; Римський форум - найважливіший форум стародавнього Риму, який відображають всю античну красу міста ... Вам відкриється історія славного Риму, легенди і таємниці, що зберігаються в стінах храмів, монументах та старовинних будівлях...
У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
"Подорож до Ватикану" ( 1360 гривень + вх. квиток оплачується додатково; ~3,5год.). Наш шлях веде нас у найменшу країну в світі, але кожне слово її правителів відгукується в душах мільйонів християн. Зручно вмостившись на правому березі Тібру, Ватикан повністю незалежний від Італії, у нього своя залізниця, своє телебачення, газета, закони, правила і поліція. Ватикан оголошений ЮНЕСКО пам'ятником світової культурної спадщини. Ми відвідаємо Собор Святого Петра, велич і краса якого не мають собі рівних. Відвідаємо і Музей Ватикану який представляє собою цілий комплекс, з безліччю залів і кімнат. Тут ми побачимо творіння античних скульпторів, геніїв Відродження і сучасних художників. Але перлиною цієї скарбниці світового мистецтва по праву вважається Сикстинська капела.
"Рим за Тибром" (дор. - 840 гривень; діти до 11,99 років - 640 гривень; ~ 2 год.). Прогулянка по району Рима Трастевере, який зберіг свій первозданний вигляд і самобутність, в той час, коли інша частина міста зазнала змін в 19 столітті. У цьому районі можна побачити життя справжнього Риму, відчути національний колорит Італії: переплетення вулиць і будинків - звичайних і аристократичних, вікна і цілі стіни будинків, покриті плющем і повоєм, розвішана через вулиці сохне білизна, вуличні продавці, художники і апетитний запах свіжоспеченої піци - все це Трастевере! Зв'язують центральну частину Риму з Трастевере маленький острів Тіберіна і два найдавніших моста: міст Фабриція, побудований в 62 р. до н.е. і залишився до наших днів майже в колишньому вигляді і міст Цестія (46 р. до н.е.).
«Стародавній Рим» ( 760 гривень + вх. квиток оплачується додатково) - ця прогулянка для тих, хто хоче поринути в атмосферу Стародавнього Риму, зрозуміти як проходили і чим були наповнені дні його жителів, яким був їх побут, відчути атмосферу, яка панувала на його вулицях. Ви побуваєте в знаменитому Колізеї - архітектурному шедеврі, символі італійської столиці, збудованому в 80 році н.е. спеціально для проведення кривавих уявлень; в Римському форумі - Форум Цезаря - перший з імператорських форумів Риму і на горбі Палатин. Палатинский пагорб має величезне значення для історії Стародавнього Риму. За переказами саме на палатинському пагорбі і виникла могутня імперія.
«Три великі базиліки Риму» (дор. - 840 гривень, діти до 11,99 років - 640 гривень + вх. квитки оплачуються додатково) - ця екскурсія дуже приємна і пізнавальна. Ви познайомитеся зі знаменитими церквами і базиліками Риму.

Поселення в готель.
Ночівля.  
  

День 4-й

Сніданок.
Виселення з готелю.
Ранній виїзд в старовинне містечко Італії - Тіволі - улюблене місце відпочинку римської знаті, яка насолоджувалася тут чудовими пейзажами пагорбів і рівнин, водоспадів і річок. Саме в Тіволі імператор-філософ, мандрівник, артист і архітектор Адріан заснував свою віллу-місто, в якій кожна будівля - це спогад імператора про найкрасивіші місцях імперії, які він регулярно відвідував. А в епоху Відродження кардинал д'Есте реалізує в Тіволі революційний для Європи проект - не просто резиденцію з парком, а багаторівневу віллу, на кожному новому рівні якої перед ураженим глядачем постають найнеймовірніші фонтани, зачаровують своєю міццю і хитромудрими винаходами.
Пропонуємо екскурсію «Вілла д'Есте - вілла 100 фонтанів» ( 1440 гривень, 4 год. екскурсія з гідом + вхідний квиток оплачується додатково). Крім самого палаццо, зали якого розписані кращими художниками маньєризму, ми побачимо всі фонтани цього разючого оазису умиротворення і релаксу, де буяння зелені і квітучих рослин вражає відвідувачів протягом усього року. Отже, нас чекають: фонтан Пегаса, Сови, Склянки, Драконів, Нептуна, Природи, Овальний фонтан, Рометта (Рим в мініатюрі), спуск вируючих фонтанів, алея гортензій і кипарисовий гай. Кожні 2 години вода запускає спеціальний механізм - і з фонтану Органу лунають мелодії епохи Бароко! 

Переїзд в Флоренцію. (УВАГА! Пересування по місту здійснюється громадським транспортом! Квиток оплачується додатково).
Вас чекає перше знайомство зі столицею Тоскани.
Під час екскурсії по Флоренції (~2год.) Ви дізнаєтеся факти і секрети більш ніж двотисячолітньої історії міста, від заснування в епоху Римської імперії до найважливіших подій 15 го століття і наступних століть. Архітектурна трійця Домського Собору, Баптістерія з його «Брамою Раю» і Дзвіниці Джотто вразить Вас своєю монументальністю і пишністю. Старий Палац - символ міської влади, лоджія ланчі - музей скульптури під відкритим небом, Старий Міст зі своєю сімсотрічною історією, все це стане передмовою до теми історії міста і його скарбів.
У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
"Шедеври навіки" ( 1040 гривень; ~ 2 год.). Галерея Уффіці - це один з найстаріших музеїв в світі і серце культурної спадщини Італії. Джотто, Боттічеллі, Леонардо да Вінчі, Рафаель, Мікеланджело (саме в Уффіці зберігається знамените тондо із зображенням Святого сімейства - єдиний великий живописний твір шаленого скульптора поза Сикстинської капели), Караваджо, Тіциан ... Імена, що примушують завмирати в солодкому передчутті серця цінителів прекрасного. Не кажучи вже про чудові зразки мистецтва Античності, а також творах (кращих творах!) художників французьких, німецьких, голландських, фламандських ... Кращі художники, кращі твори.
«Незабутня Флоренція» ( 840 гривень). Ми побачимо найпопулярніший музей Флоренції - Галерею Уфіці. Далі побачимо міст Понте Веккьо, що пролягає через річку Арно, а також  насолодимось видом на саму ріку. Палаццо Пітті або Галерея Пітті — палац та галерея мистецтв, найбільший з флорентійських палаццо, що нині існують. Побуваємо на вулиці Мікеланджело, та зможемо насолодитись видом на місто з Оглядового майданчика Мікеланджело. Завершувати нашу ексрурсію буде історія садів Боболі - парк у Флоренції доби Ренесансу.
"Подорож у середньовіччя - місто Сієна" ( 1440 гривень; ~6 год.). Сієна - одне з найкрасивіших міст Італії, що зберегло на своїх вузьких вуличках середньовічний дух і входить до списку Всесвітньої культурної спадщини ЮНЕСКО. Кажуть, що всю красу Сієни можна по-справжньому оцінити тільки через кілька днів після того, як ви в ній побували. Спогади спливають трохи пізніше: спочатку Пьяцца дель Кампо з ратушею і вежею, потім Сієнський собор, баптистерій і все інше ... Найяскравіше в пам'яті залишається особливий колір її фасадів і дахів, колір цих земель, який виділяє Сієну з усіх інших міст і дозволяє легко перенестися в середні віки - настільки все тут здається недоторканим з тих часів.
«Загадкова Піза» (дор. - 1440 гривень; діти до 11,99 р. - 1040 гривень). Місто Піза - одна з прекрасних перлин регіону Тоскана - у багатьох туристів асоціюється, в першу чергу, з відомої в усьому світі «падаючою вежею». Зрозуміло, ця дивовижна будова є візитною карткою міста, однак крім міської дзвіниці в Пізі є на що подивитися. Наприклад, відвідуючи Пізу, варто потрапити на Площу Чудес (Piazza dei Miracoli), що є домом для таких пам'яток як Пізанський собор (Duomo di Santa Maria Assunta) і баптистерій (Battisterio), а також монументальне кладовище (Camposanto Monumentale).
Переїзд в транзитний готель.
Ночівля.
  

День 5-й

Сніданок.
Виселення з готелю.
Запрошуємо Вас відвідати Мілан, мегаполіс, який зберігає своє видатне тисячолітнє минуле, місто з численними галереями, музеями, театрами. Мілан - це місто, де творили Да Вінчі, Браманте, Верді. Шедеври його архітектури часто змушують зупинитися і дивитися на них, затамувавши подих, втративши дар мови (слів не знаходиться від подиву).
Оглядова екскурсія по Мілану ( 640 гривень; ~3 год.). Ви побачите і Дуомо - готичний собор пізнього Середньовіччя, який є символом міста, собор почали зводити при Джані Галіаццо Вісконті в 1386 році, а закінчили вже за Наполеона; і площа Ла Скала і сам театр, побудований на гроші міланських меломанів, відкрився в 1778 році; і Замок Сфорцеско - середньовічний замок з прообразом Кремля, так як форми його зубців і веж були запозичені італійськими архітекторами, які працювали в Москві, а також кількох інших менш відомих, але не менш чудових місць в центрі міста.
У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
«Бергамо, місто прекрасне !!!» (дор. - 1040 гривень; діти до 11,99 р. - 840 гривень). Так писав венеціанський мандрівник 15 століття, перетинаючи ломбардні землі. Головною красою екскурсії в Бергамо є саме місто. Кожна вуличка і кожен його куточок здаються ожилим минулим, тут без всяких декорацій можна спокійно знімати історичні фільми. Затишні кафе і ресторани пропонують смачну і ситну традиційну їжу, приправлену чудовим місцевим вином. Вони в черговий раз виправдовують стару добру істину про те, звідки проходить шлях до серця мандрівника.
Перлина північної Італії - Озеро Комо (дор. - 1240 гривень; діти до 11,99 р. - 1040 гривень). На півночі Італії, в сорока хвилинах їзди від Мілану, таїться блакитна перлина - озеро Комо! Блакитна дзеркальна гладь, обрамлена високими горами з смарагдовими схилами.

Переїзд в транзитний готель.
Ночівля.
  

День 6-й

Сніданок.
Виселення з готелю.
Відправлення на кораблику до Венеції + в'їзд в туристичну зону ( 1000 гривень в дві сторони).
Екскурсія оглядова по Венеції. (дор. - 640 гривень; діти до 11.99 років - 360 гривень)
Венеція, велична і зваблива, як дорогоцінна чаша в безодні вод ... Колись була одним з найвпливовіших міст в Європі і називалася «королевою Адріатики». 118 островів, 160 каналів, 400 мостів ... Краще за все гуляти по Венеції пішки, переходячи через мости. Непотопаюче і ультра відоме місто-музей, Венеція тепер живе і дихає для туристів, режисерів, художників ... Венеція - казкове місто на воді , де замість вулиць - канали, а замість звичних мешканців мегаполісу автомобілів і мотоциклів - вапаретто і гондоли. Венеція - дивне і незрозуміле місто в світі ...
У вільний час пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:
Пропонуємо здійснити романтичну прогулянку на гондолі (дор. - 1040 гривень; діти до 11.99 років -  840 гривень). Щоб отримати справжнє задоволення від перебування в Венеції, радимо прогулятися по місту на гондолі. Цей традиційний човен має дуже давню історію, але до сих пір користується шаленою популярністю. Саме з гондол відкриваються кращі види на пам'ятки Венеції і «місто-на-воді» розкривається повністю.
Острови лагуни - колорьова Венеція! (дор. - 1560 гривень; діти до 11,99 р. - 1160 гривень; проїзд на катері + екскурсії з гідом). 
Мурано - відомий у всьому світі за виробництвом художніх виробів з кольорового скла. Відвідаєм майстерню, де досвідчений склодув (безкоштовно) прямо на ваших очах як за помахом чарівної палички, перетворить шматок розтопленого скла в прекрасний предмет. Ця вистава, захопить і здивує не тільки дітей, а й дорослих. Самому сміливому, надасться можливість показати особисту здатність «склодува», зробити якийсь предмет. Емоції і неповторні враження забезпечені! Після демонстрації ви зможете відвідати (безкоштовно) музей скла, а також виставкові зали відомих майстрів-склодувів і походити по численних магазинах в пошуках неповторного сувеніра. Мурано подарує Вам незабутні спогади і ексклюзивні подарунки. 
Бурано - відомий з давніх часів своїми прекрасними мереживами, а також яскраво оздобленими будиночками. Яскравість фарб просто приголомшує, своєю контрастністю, але будиночки пофарбовані не просто так, на цей рахунок є кілька пояснень. Вам вже цікаво? Тоді ми вам про це розповімо. У деяких магазинах можна побачити, як старі досвідчені майстрині роблять найтонші мережива, ця робота вимагає величезного терпіння і майстерності. Спробуйте знамените місцеве печиво «Buranello", а в їх ресторанах свіжо виловлену рибу. Тут ви будете здивовані не тільки яскравими квітами будинків ну і тим, що по маленьким вузьких каналах пливуть не тільки приватні рибальські човники, а також лебеді та дикі качки.
Екскурсія по Гранд-Каналу - головній вулиці Венеції ( 1440 гривень). Ви не пошкодуєте, що вибрали дану прогулянку, це найкращий спосіб познайомитися з самими романтичними місцями Італії і насолодитися найкрасивішим водним шляхом в світі!
Вам необхідно влаштуватися в затишному вапоретто і зануритися в історичну атмосферу Венеції і милуватися надзвичайно красивими видами на місто і його незрівнянну архітектуру.
Весь шлях по цьому каналу усипаний витонченими зразками пишних епох бароко і ренесансу.
Найпрекрасніші, найпоказовіші палаци Венеції знаходяться саме тут, на Гранд-Каналі, де раніше жили найбагатші з багатих, де кожен будинок - світове ім'я - будинок Дездемони, Палаццо, де знімав поверх Байрон, або де поселили Джордано Бруно, десь тут провів залишок своїх днів Ріхард Вагнер. Ми побачимо ці палаци, повільно пропливають ланцюжком перед поглядом, з борта приватного катера-таксі (пішки неможливо), і ви зрозумієте, чому Венецію називають найдивовижнішим містом світу.
Під час прогулянки у вас буде відмінна можливість зробити безліч чудових фотографій.
Відвідування з гідом Палацу Дожів ( 760 гривень + вх. квиток оплачується додатково). Жива легенда і візитна картка Венеції - Палац Дожів, нестаріючий символ минулої величі і влади Венеціанської республіки. Саме Палац Дожів - резиденція правителів Венеції, місце засідання Великої ради, Сенату і Верховного суду - століттями зустрічав всіх гостей, що прибувають з моря.
Нічний переїзд до Будапешту.
  

День 7-й

Прибуття до Будапешта.
Прогулянка по Дунаю на кораблику (дор. - 1160 гривень, діти до 11.99 років - безкоштовно) - під час екскурсії перед Вами відкриється панорама, яка вважається частиною Всесвітньої культурної спадщини: 9 мостів через Дунай, фортечна гора з Королівським палацом, а також набережна у святковій ілюмінації.
Вечірні купальні в м. Будапешт (супровід керівника група + громадський транспорт + вх. квиток 1640 гривень).

Переїзд до Львова. 
Перетин кордону.
Нічне прибуття до Львова. 

Туры на пляж