Все буде Україна! Тримаємося! Перемога вже скоро! @Тур Харків

Тур Харьков - турагенство горящих туров в Харькове

Тур Харків - ваша турагенція у Харкові  Працюємо!

Підписуємося на гарячі тури!

   

А традиції, що одночасно пов’язані з Україною та вашими улюбленими країнами для відпочинку – то просто любов! Тому для нас таким важливим і очікуваним вже вкотре стає яскравий (без перебільшень!), масштабний та драйвовий Big Switch On в Єгипті! Так-так! Єгипет на найбільшій та найзнаменитішій площі Близького Сходу SOHO Square знову запалить тисячі вогнів і вже зараз кличе вас стати частиною цієї неймовірної події! Цього разу хедлайнером буде відомий український гурт The Hardkiss! Тож готуйтесь до неймовірного свята!

Що ще варто знати про цьогорічний Big Switch On?

  • Додавайте важливу дату до свого розкладу – 15.11! Ну і, звісно, обирайте тур до Шарм-ель-Шейха!
  • І як же без подарунку від нас! Тож, усім нашим туристам, що відпочиватимуть у цей період у Шарм-ель-Шейху, ми надаємо безкоштовний трансфер до SOHO Square і назад! І тільки спробуйте тепер пропустити Big Switch On!.
  • Але і це не все – ви ж не забули про нашу постійну акцію? Знижка в 25% на їжу та напої в усіх закладах SOHO Square, а також на відвідування ковзанки і боулінгу. Ви ще в когось таку пропозицію бачили?

У нічний час SOHO Square виглядає фантастично – центральна площа яскраво прикрашена, а центр її вінчає знаменитий на весь Близький Схід співаючий фонтан. Чудовий шопінг, сувеніри та подарунки рідним і близьким, хороша та різноманітна їжа, величезний вибір розваг – ну як встояти перед SOHO Square? Та й навіщо? Просто вирушайте в Шарм-ель-Шейх і насолоджуйтеся!

Тож давайте святкувати кожен день! Підспівувати улюбленим виконавцям, танцювати та подорожувати разом з Join UP!

Туры на пляж

Тур- Харьков на ICTV