Все буде Україна! Тримаємося! Перемога вже скоро! @Тур Харків

Тур Харьков - турагенство горящих туров в Харькове

Тур Харків - ваша турагенція у Харкові  Працюємо!

Підписуємося на гарячі тури!

   

З кожним днем ми наближаємось до відкриття кордонів та відновлення авіаційного сполучення. У багатьох потенційних мандрівників постає питання як зміниться відпочинок на улюблених курортах у зв'язку із наслідками COVID-19.
Туреччина, яка першою з "пляжних" країн виявила стійке бажання бачити у себе українців вже з 01 липня, тлумачить найбільш суперечливі аспекти відпочинку у нових реаліях :
ПРИБУТТЯ
- Жоден з турецьких аеропортів не наполягатиме на обов'язковому тестуванні всіх пасажирів на COVID-19. Виключення - пасажири з температурою 38С і вище, а також іншими симптомами ГРЗІ.
- Під час зустрічі туристів в аеропорту заборонятиметься дарувати квіти, іграшки, пляжні сумки та пригощати напоями.
ТРАНСФЕР ДО/З ГОТЕЛЮ
- Згідно нових правил трансфер туристів до готелю здійснюватиметься за відсутності трансферного гіда. - Всі транспортні засоби будуть оснащені скляною перегородкою між водієм та пасажирами, а їх кількість не повинна перевищувати 50% від загальної місткості.
В ГОТЕЛІ
- При реєстрації в готелі, багаж піддаватиметься обов'язковій санітрній обробці. Це саме стосується номерів та ключів від них для кожного нового заїзду.

- Влада Туреччини відмовилась від обмеження максимального завантаження готелів на 50%, дозволила роботу дитячих міні-клубів, СПА та фітнес-центрах за умови дотримання соціальної дистанції та санітарних норм.
- Система All Inclusive залишається, але з певними змінами : всі страви будуть розміщені за скляною перегородкою та видаватимуться співробітниками ресторанів. Відстань між столами у ресторанах має бути не меншою, ніж 1,5 м, за одним столом зможуть розміщуватись максимуально 6 осіб (сім'я).
- Обов'язкова вимога до кожного готеля - постійн присутність лікаря та наявність номерів для можливої ізоляції, звідки гостей, у разі виникнення підозри на захворювання, транспортуватимуть до лікарні.
- Гості мають дотримуватись соціальної дистанції у 1,5 м, щоденно відбуватиметься температурний скринінг. - Персонал готелю має постійно перебувати у захисних масках та рукавичках, а поверхні у місцях загального скупчення гостей піддаватимуться постійній санітарній обробці.
НА ПЛЯЖІ
- Відстань між жезлогами становитиме мінімум 1,5 м

Туры на пляж

Тур- Харьков на ICTV