Все буде Україна! Тримаємося! Перемога вже скоро! @Тур Харків

Тур Харьков - турагенство горящих туров в Харькове

Тур Харків - ваша турагенція у Харкові  Працюємо!

Підписуємося на гарячі тури!

   

Пориньте у світ захоплюючих подорожей. Поїхали з нами цікавими маршрутами в автобусний тур по Європі. Широке різномаїття програм, які складають наші гіди, на основі власного досвіду та уподобань наших клієнтів, пробудять у вас бажання подорожувати і відкривати нові міста, країни та локації. Автобусні екскурсійні мандрівки стануть чудовим рішенням, якщо ви хочете відвідати кілька міст одночасно та оцінити всі їхні визначні пам'ятки! Автобусні тури призначені скоріше для пізнання світу та розширення кругозору, ніж для розміреного відпочинку. Отже, ви вирішили на власні очі побачити старовинні європейські замки та оцінити безкраї простори Європи? Поїхали разом в захоплюючі мандрівки.
Автобусні тури вихідного дня

Нудьгуєте на вихідних? Поїхали в гарантований автобусний тур вихідного дня на 3-4 дні за новими враженнями. Наші подорожі ми починаємо з таких міст в Україні:     з Києва
    зі Львова
    з Одеси
    з Мукачево
    з Ужгорода
    з Івано-Франківська
    з Чернівців Серед турів вихідного дня з України в Європу ви можете обрати відвідування: Угорщини, Австрії, Польщі, Чехії, Словенії, Північної Македонії, Боснії та Герцеговини. Наші пропозиції маршрутів по Європі приємно вразять своєю ціною. Ціна нашого автобусного тура Європою буде найкраща в номінації ціна/якість. Якщо ви шукаєте екскурсійний тур вихідного дня автобусом в Будапешт, в Прагу, до Відня, в Мостар,в Скоп’є -  ви знайдете такі тури на нашому сайті, зможете отримати професійну консультацію та забронювати відпочинок онлайн. В наших подорожах ми відвідуємо відомі пам'ятки архітектури, цікаві туристичні об'єкти, здійснюємо прогулянки по центральних площах і майданах.  
Автобусні тури по Європі зі Львова Основний туристичний хаб з якого починаються наші мандрівки знаходиться у місті Львів. Велика кількість мандрівників зустрічаються біля залізничного вокзалу Львова, знайомляться і вирушають звідси в гарантовані автобусні тури Європою. Дорогою по території України керівник групи надасть вам всю інформацію по програмі, проінформує про правила перебування в країні призначення і надасть рекомендації щодо місць, які варто відвідати у кожному міста та кожній країні куди ви відправляєтесь  
Автобусні тури по Європі з Києва Запрошуємо відвідати розділ: автобусні тури Європою з Києва, на нашому сайті. Переглянувши перелік маршрутів по Європі з Києва ви можете побачити автобусні тури без нічних переїздів з Києва, тури вихідного дня, а також економ екскурсійні автобусні тури. З Києва пропонуємо вам подорожі по Європі, ціна яких вас порадує, а також у нас є цікаві маршрути до Стамбула та Каппадокії з Києва за найкращими цінами. В літній період пропонуємо розглянути наші автобусні тури на море з Києва. Якщо ви не знайшли необхідної вам інформації, країни чи маршруту, надішліть нам запит і наші менеджери проконсультують вас.  
Автобусні тури по Європі з Одеси Нам таки є шо вам запропонувати! Ласкаво просимо до розділу “Автобусні тури з Одеси!”. З морської столиці України ми подорожуємо Європою, ціна приємно вразить, а також до Стамбула та Каппадокії!. Якщо ви шукаєте подорожі з Одеси, відправте нам запит і ми повідомимо актуальну інформацію. У випадку, коли у вас є певне уявлення про те, який маршрут Європою з України ви хочете обрати, відвідайте наш сайт і ознайомтеся з детальною інформацією про кожен з них.  
Автобусні тури по Європі без нічних переїздів Яку мандрівку автобусом варто обрати: без нічних переїздів чи з нічними переїздами? Спочатку потрібно дещо врахувати: визначтеся, вам потрібний економний варіант подорожі чи комфортний - без нічних переїздів. Якщо ви бажаєте заощадити, то можете взяти тур із нічними переїздами. Він дешевший, тому що ви не ночуєте в готелях, а спите просто в автобусі. Це найекономніший варіант мандрівок. Відстань між містами країн Європи є невеликою, а тому це дає можливість за короткий проміжок часу відвідати не одну цікаву локацію. Тому не варто боятися насичених програм, а також нічних переїздів. Що означає: автобусний тур без нічних переїздів? Це значить, що в турі всі ночі ми проводимо в готелі. Багато хто плутає це поняття з часом або періодом в якому відбувається тур. Поселення в готель може відбуватися як в 18:00 так і о 23:00 або і в 01:00. Цас заселення в готель залежить від дороги, якщо по маршруту немає ніяких перешкод: затори, затримки на кордоні і т.д., то до готелю ми приїжджаємо по графіку. Якщо так сталося, що ми більше часу витратили на проходження кордону, то в готель ми можемо приїхати в пізній час, коли за вікном автобуса буде вже темно. Це не значить, що тур вже став з нічними переїздами. Якщо є заселення в готель - це значить, що тур без нічних переїздів.
Гарантовані автобусні тури Якщо збирається достатня кількість бажаючих відправитися в подорож Європою, такому туру присвоюється статус "гарантованй автобусний тур". Ми відправляємо по запланованому графі у згідно встановленого маршруту в подорож по Європі. На нашому сайті описані всі особливості подорожі, вартість кожного гарантованого автобусного туру до Європи з України, а також деталі поїздки. Окрему увагу ми приділили оформленню: кожному туру буде присвоєно свою тематичну назву, яка допоможе вам зрозуміти, на які враження можна чекати від подорожі і на що будуть зроблені основні акценти. Екскурсійна програма кожного з турів досить насичена. Звичайно, за кілька днів не можна побачити всі визначні пам'ятки міста, проте ми намагаємося, щоб за мінімальний проміжок часу ви отримали максимум задоволення та вражень від відпочинку!
Акційні гарячі автобусні тури Підписуйтесь на наші канали і слідкуйте за акційними пропозиціями автобусних турів. Гарячий автобусний тур зможуть придбати ті, хто може швидко зібрати речі і вирушити в подорож! А для постійних наших клієнтів завжди є знижки. На питання, які у вас виникають, із задоволенням дадуть відповідь наші компетентні співробітники.

Туры на пляж

Тур- Харьков на ICTV